Με επιτυχία η εκδήλωση κοπής πίτας Τ.Ο Νάξου της ΝΔ (video+φώτος)

pita nd collage
admin
05/03/2017 15:58
 
 
 

 

Με την παρουσία του αντιπροέδρου της ΝΔ Κωστή Χατζηδάκη και πλήθους φίλων και μελών του κόμματος, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 4 Μαρτίου, το βράδυ, η πολιτική εκδήλωση της ΝΔ στη Νάξο για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Στην εκδήλωση της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης ΝΔ Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, εκτός από τον αντιπρόεδρο του κόμματος, το παρών έδωσαν ο βουλευτής Κυκλάδων και π. Υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης, οι πολιτευτές Κατερίνα Μονογυιού, Γιώργος Βακόνδιος, Χαράλαμπος Δαρζέντας και Βιργινία Μπαϊμπά, η οργανώτρια γραμματέας οργανωτικού Κωνσταντίνα Αδαμοπούλου, ο πρόεδρος της περιφερειακής οργάνωσης Ν. Αιγαίου Φοίβος Παρασκευόπουλος και ο τομεάρχης ΝΔ Κυκλάδων Χρήστος Παπαβασιλείου.
Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο “Αιγαίο” εκτός από τις ομιλίες και τους χαιρετισμούς των παρευρισκομένων, περιελάμβανε φαγητό, ποτό και ζωντανή μουσική.

Ο πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης Στέφανος Στρατούρης καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και τους κάλεσε “να πολεμήσουν όλοι μαζί για τη μεγάλη ανατροπή του καθεστώτος του ΣΥΡΙΖΑ που κάθε μέρα που περνάει όλο και περισσότερο βυθίζει στην ύφεση την πατρίδα”.

Στη συνέχεια ο Κωστής Χατζηδάκης έκοψε την πίτα και η Τ.Ο. της ΝΔ του δώρισε ένα μαρμάρινο ρολόι στο σχήμα της Νάξου, που το φιλοτέχνησε το μέλος της, Κώστας Ζαζάνης.
Τυχερός της βραδιάς ήταν ο κ. Ανδρέας Φάλκωνας ο οποίος κέρδισε το φλουρί της βασιλόπιτας και ένα ενδεικτικό δώρο από την ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Νάξου.

{youtube}y5s1D5LRiqM{/youtube}

Κωστής Χατζηδάκης: “Η κυβέρνηση έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ δημαγωγίας, ανικανότητας, αλαζονείας και προκλητικότητας”

nd pita 2017 19

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης επιτέθηκε στην κυβέρνηση σημειώνοντας ότι καμία από τις υποσχέσεις της δεν έχει τηρηθεί. “Ο κατάλογος με τις υποσχέσεις είναι ατελείωτος” σημείωσε, εστιάζοντας στο θέμα της στήριξης των αγροτών, στο ΦΠΑ των νησιών και στο “σκίσιμο του μνημονίου”.
“Αυτή η κυβέρνηση έχει σπάσει όλα τα παγκόσμια ρεκόρ δημαγωγίας, ανικανότητας, αλαζονείας και προκλητικότητας” σημείωσε, ενώ αναφερόμενος στη “διαδρομή για το αύριο” υπογράμμισε ότι η ΝΔ πρωτίστως θα κάνει μια μεγάλη πολιτική συμμαχία και θα προχωρήσει με το σχέδιο που εφάρμοσαν και άλλα ευρωπαϊκά κράτη τα οποία κατάφεραν και βγήκαν από το μνημόνιο.
“Εμείς δεν ερχόμαστε να εκδικηθούμε, ούτε για να γκρεμίσουμε ή να διχάσουμε. Ερχόμαστε για να ενώσουμε” είπε χαρακτηριστικά.

Βρούτσης: “Που είναι σήμερα οι ντροπιασμένοι Συριζαίοι της Νάξου;”

nd pita 2017 18

Ο Ναξιώτης βουλευτής Γιάννης Βρούτσης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αλλά και στη “συμπεριφορά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που δηλητηριάζουν την κοινωνία και δημιουργούν φθόνο μεταξύ των πολιτών”.
“Σας καλώ να μην υποκύψει κανένας σε αυτό που ζητούν, που είναι η ισοπέδωση προς τα κάτω” σημείωσε και πρόσθεσε ότι “η ΝΔ δεν θα αφήσει την κυβέρνηση να υλοποιήσει τα φθονερά της σχέδια για την πατρίδα”.
Ο Τομεάρχης Εργασίας της ΝΔ θύμισε επίσης και το περιστατικό που είχε συμβεί σε προηγούμενη εκδήλωση της ΝΔ με τον προπηλακισμό του, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι “ήταν οι …υποτίθεται αγανακτισμένοι της Νάξου. Αυτοί οι θρασύδειλοι, οι τσάμπα μάγκες που στο όνομα της αλληλεγγύης προπηλάκιζαν. Που είναι σήμερα οι ντροπιασμένοι Συριζαίοι της Νάξου;”.
Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο Ναξιώτης βουλευτής κάλεσε τους πολίτες να συστρατευτούν και να είναι “ετοιμοπόλεμοι”.

Μανόλης Μαργαρίτης: “Νόμιζαν ότι θα είμαστε παρένθεση”

nd pita 2017 15

Ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στην ομιλία του έκανε λόγο για τα έργα τα οποία έχουν πραγματοποιηθεί στη Νάξο που “την φέρνουν πρώτη σε απορροφητικότητα ευρωπαϊκών κονδυλίων από όλα τα νησιά των Κυκλάδων”.
“Με τους άξιους συνεργάτες μου έχουμε πετύχει πάρα πολλά σε αυτή τη δύσκολη εποχή” σημείωσε, προσθέτοντας ότι η δημοτική αρχή Νάξου και Μικρών Κυκλάδων συνεχίζει “για ακόμα μεγαλύτερη απόδοση”.
“Στην αρχή όλοι νόμιζαν ότι θα είμαστε παρένθεση… γελάστηκαν γιατί η δημοτική μας αρχή συνεχίζει και θα συνεχίσει και μετά τις επόμενες εκλογές αφού εμείς είμαστε αυτοί που θα εκλεγούμε ξανά, αφού οι πολίτες αναγνωρίζουν το έργο μας” σημείωσε χαρακτηριστικά.

Κατερίνα Μονογυιού: “Σας ανήκω”

nd pita 2017 14

“Καλή σεζόν με πολλά κέρδη” ευχήθηκε η Κατερίνα Μονογυιού στους παρευρισκόμενους γιατί όπως είπε με τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση “μας περιμένουν δύσκολα”.
Η πολιτευτής της ΝΔ στις Κυκλάδες, ευχαρίστησε τους Ναξιώτες που την έφεραν στη δεύτερη θέση του ψηφοδελτίου του κόμματος στις εκλογές και υποσχέθηκε ότι πάντα θα είναι στο πλάι των πολιτών. “Εγώ θα είμαι πάντα κοντά σας. Είμαι εδώ για εσάς. Σας ανήκω” σημείωσε.

Γιώργος Βακόνδιος: “Να επιστρέφεται ΦΠΑ στους νησιώτες”

nd pita 2017 12

Ο πολιτευτής της ΝΔ στις Κυκλάδες Γιώργος Βακόνδιος απευθυνόμενος προς τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Κωστή Χατζηδάκη, ο οποίος είναι και ο συντονιστής του προγράμματος του κόμματος, του πρότεινε ότι, εάν και εφόσον δεν είναι εφικτό να ξαναγυρίσουν τα νησιά στο πρότερο καθεστώς με τους μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ, μέσα από τις αποδείξεις χρήσεις καρτών να τους επιστρέφεται ένα μέρος του ΦΠΑ.
Ο κ. Βακόνδιος αναφερόμενος στη Νάξο σημείωσε ότι “θα μπορούσε να είναι “ο Παράδεισος του Αιγαίου” αφού διαθέτει ορυκτό πλούτο, ιστορικό αποτύπωμα, πρωτογενή παραγωγή αλλά και ιδιαίτερα αναπτυγμένο τουρισμό”.
“Σε αυτό το νησί θα έπρεπε να γίνονται συνεχώς επενδύσεις και όχι οι κάτοικοι να αντιμετωπίζουν κλειστές τράπεζες και να μην μπορούν να χρηματοδοτήσουν τα όνειρά τους”.

Χαράλαμπος Δαρζέντας: “Η ΝΔ λέει πάντα την αλήθεια”

nd pita 2017 10

“Μόνο η ΝΔ μπορεί να πάει τη χώρα μπροστά αφού όπως έχει αποδειχτεί όλες τις μεγάλες επιλογές η ΝΔ τις έχει κάνει” σημείωσε στην ομιλία του ο πολιτευτής στις Κυκλάδες Χαράλαμπος Δαρζέντας ο οποίος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο προνόμιο που είχαν τα νησιά με τους μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ. Ο κ. Δρζέντας καταλόγισε στο κόμμα του ένα και μόνο …”μειονέκτημα” ότι “λέει πάντοτε την αλήθεια στους πολίτες”.

Βιργινία Μπαϊμπά: “Όλοι μαζί ενωμένοι θα τα καταφέρουμε”

nd pita 2017 25

Η κ. Βιργινία Μπαϊμπά στον ολιγόλεπτο χαιρετισμό της αναφέρθηκε στον τουρισμό και στο γεγονός ότι με όλα αυτά τα μέτρα που έχουν ληφθεί από την κυβέρνηση “δεν μένει τίποτα στις τσέπες των Κυκλαδιτών”.
“Τι σημαίνει η εκτόξευση του ΦΠΑ; Να έρχεται ο τουρισμός και να μη μένει τίποτα στην τσέπη μας. Η λύση είναι η ΝΔ. Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε και θα τα καταφέρουμε”.

Σε λίγο το video του Κωστή Χατζηδάκη και του Γιάννη Βρούτση.

Περισσότερες φωτογραφίες:
nd pita 2017 1nd pita 2017 2nd pita 2017 3nd pita 2017 4nd pita 2017 5nd pita 2017 6nd pita 2017 7nd pita 2017 9nd pita 2017 11nd pita 2017 13nd pita 2017 16nd pita 2017 17nd pita 2017 20nd pita 2017 21nd pita 2017 22nd pita 2017 23nd pita 2017 24nd pita 2017 26nd pita 2017 27nd pita 2017 28

(Visited 62 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*