Πότε θα επέμβουν οι αρχές για τις αποκεφαλισμένες χελώνες στη Νάξο;

xelona plaka 4
admin
09/03/2017 09:34
 
 
 

Αυτό το ερώτημα βρίσκεται στο μυαλό και τα χείλη δεκάδων Ναξιωτών, οι οποίοι διαπιστώνουν ότι ο “serial killer” των θαλάσσιων χελωνών συνεχίζει ανενόχλητος το… «έργο» του!
Ένα νέο «επεισόδιο» προστέθηκε στο «θρίλερ» που διαδραματίζεται τους τελευταίους δύο μήνες στο νησί, με τον αριθμό των νεκρών χελωνών να αυξάνεται και πλέον να έχει ανέλθει στις 10.

xelona plaka 1
Ο Σύλλογος για την προστασία της άγριας ζωής στη θάλασσα και στο νησί της Νάξου (Naxos Island Wildlife Protection) ανάρτησε στη σελίδα του στο Facebook φωτογραφίες από τα τελευταία θύματα του μανιακού, τα οποία βρέθηκαν και πάλι στην Πλάκα! Τρεις ακέφαλες θαλάσσιες χελώνες ήταν αυτή τη φορά ο απολογισμός: Δύο θηλυκές Caretta Caretta (71 εκ. και 73 εκ.) και μια νεαρή Πράσινη χελωνα (mydas), 48 εκ. (καβούκι).

xelona plaka 2
«Φαίνεται πως η δράση κάποιων και η απραξία των αρχών έσπασε κάθε ρεκόρ ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών χελωνών σε 10 μέσα σε μόλις δύο μήνες…» αναφέρει ο Σύλλογος στην ανάρτηση του, η οποία έχει σχολιαστεί από πλήθος χρηστών του δημοφιλούς κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα, κάποιοι από αυτούς κάνουν λόγο για «ομερτά» στη Νάξο, αφού όλοι γνωρίζουν, αλλά κανείς δεν μιλά…

xelona plaka 3

(Visited 63 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*