Απορρίφθηκε η προσφυγή της ΕΑΣ για τους όρους διακήρυξης εκμίσθωσης του σφαγείου Νάξου

sfageia 1
admin
17/03/2017 12:22
 
 
 

 

Απορρίφθηκε “ως απαράδεκτη” από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου, η διοικητική προσφυγή της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου κατά των αποφάσεων της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων που αφορούσαν τους όρους διακήρυξης για τη δημοπρασία και εκμίσθωση του Δημοτικού Σφαγείου στη θέση “Ξηρόκαμπος” Νάξου…

Η πρόσφυγή της Ένωσης χαρακτηρίστηκε ως …”απαράδεκτη” και απορρίφτηκε, επειδή σύμφωνα με την απόφαση της Αποκεντρωμένης διοίκησης ήταν εκπρόθεσμη κατά 8 λεπτά! 

ada eas 01

ada eas 00

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΕΑΣ Δημήτρη Καπούνη ναι μεν η προσφυγή εστάλη με fax την ώρα που αναφέρεται στην παραπάνω απόφαση, όμως η ίδια προσφυγή είχε σταλεί επίσης και πολύ νωρίτερα με courier κάτι το οποίο δεν έλαβε υπόψιν της η Αποκεντρωμένη διοίκηση.

Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια αφού σύμφωνα με τον κ. Καπούνη, θα προσφύγει κατά της απόφασης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης (όπως έχει το δικαίωμα) στην Ειδική Επιτροπή που εδρεύει στη Σύρο.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στην απόφαση της για τον καθορισμό των όρων διακήρυξης για τη δημοπρασία και εκμίσθωση του Δημοτικού Σφαγείου στη θέση “Ξηρόκαμπος” Νάξου, απέκλειε ουσιαστικά την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, η οποία είχε εκδηλώσει το ενδιαφέρον να συμμετάσχει στον παραπάνω διαγωνισμό. 

Η απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου (που απορρίπτει την προσφυγή της ΕΑΣ): ΕΔΩ

Να σημειωθεί ότι πριν από λίγες ημέρες απορρίφθηκε ως αβάσιμη από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου και η προσφυγή του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Νίκου Μαϊτού που αφορούσε επίσης τους όρους διακήρυξης για τη δημοπρασία και εκμίσθωση του Δημοτικού Σφαγείου Νάξου.

(Visited 24 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*