Ενημερωτική Επίσκεψη για τις θαλάσσιες χελώνες στο Δημοτικό Σχολείο Βίβλου από τον Σύλλογο Προστασίας Άγριας Ζωής Νάξου

 
 
 

Ο Σύλλογος Προστασίας Άγριας Ζωής Νάξου επισκέφτηκε πρόσφατα το Δημοτικό Σχολείο Βίβλου, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση των εκπαιδευτικών, με στόχο την ενημέρωση των μικρών μαθητών και μαθητριών για τις θαλάσσιες χελώνες.

Η παρουσίαση περιελάμβανε πληροφορίες για τον τρόπο ζωής των χελωνών, τις διατροφικές τους συνήθειες, τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν και τους τρόπους με τους οποίους οι άνθρωποι μπορούν να συμβάλουν στην προστασία τους.

Όπως αναφέρει ο Σύλλογος «Προστασία Άγριας Ζωής Νάξου» οι μαθητές έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για το θέμα, διαβάζοντας προσεκτικά το φυλλάδιο του Συλλόγου και χαρίζοντας ζωγραφιές με θαλάσσιες χελώνες στους εκπροσώπους του Συλλόγου.

«Η εκπαιδευτική ενημέρωση στα σχολεία αποτελεί πάντα μια ιδιαίτερα σημαντική στιγμή, καθώς τα παιδιά είναι το μέλλον και οι καλύτεροι πρεσβευτές για την προστασία του περιβάλλοντος και της βιοποικιλότητας» σημειώνει ο Σύλλογος.

Τα παιδιά, με μάτια γεμάτα αγάπη, εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους προς τον Σύλλογο, λέγοντας «σας ευχαριστούμε που σώζετε τα ζώα», προσφέροντας μια συγκινητική στιγμή για όλους τους παρευρισκόμενους.

Ο Σύλλογος Προστασίας Άγριας Ζωής Νάξου ευχαριστεί τους μικρούς μαθητές και τους εκπαιδευτικούς για την πρόσκληση και τους εύχεται καλό καλοκαίρι.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 50 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.