Νάξος: Σε ποιες περιοχές θα έχει διακοπή ρεύματος το Σάββατο (15/06)

 
 
 

 

Αλλεπάλληλες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ για το Σάββατο 15 Ιουνίου στη Νάξο

Συγκεκριμένα:

Από τις 08:00 το πρωί έως τις 08:30 το πρωί θα διαρκέσει η διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος το Σάββατο 15 Ιουνίου στις περιοχές της Νάξου: ΤΣΙΚΑΛΑΡΙΟ, ΦΙΛΩΤΙ, ΧΑΛΚΙ, ΔΑΜΑΡΙΩΝΑ, ΔΑΜΑΛΑ, ΚΑΛΟΞΥΛΟΣ, ΑΠΕΙΡΑΝΘΟΣ, ΜΟΥΤΣΟΥΝΑ, ΒΟΛΑΚΑΣ, ΠΟΤΑΜΙΑ,ΤΡΙΠΟΔΕΣ,ΓΛΥΝΑΔΟ,ΓΑΛΑΝΑΔΟ,ΑΓΙΟΣ ΑΡΣΕΝΙΟΣ,ΣΑΓΚΡΙ, ΣΤΑΥΠΟΠΗΓΗ, ΤΟΥΜΠΑΚΑΔΕΣ, ΚΟΥΦΟΝΗΣΙ, ΑΓΙΟΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ, ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ, ΓΛΥΝΑΔΟ.

Από τις 08:00  έως τις 09:30 το πρωί θα διαρκέσει η διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την ίδια ημέρα στις περιοχές της Νάξου: ΑΓΙΟΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΞΙ.

Επίσης:

Από τις 10:00 το πρωί έως τις 12:30 το μεσημέρι θα διαρκέσει η διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος το Σάββατο στις περιοχές της Νάξου: ΧΩΡΑ ΝΑΞΟΥ ΠΛΗΣΙΟΝ ΓΗΠΕΔΟΥ 5Χ5 ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗΣ ΕΦΑΝ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ, η διακοπή ρεύματος θα πραγματοποιηθεί λόγω εκτέλεσης απαραίτητων τεχνικών εργασιών.

Η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση και μπορεί να γίνει ακόμη και πριν από την ώρα που ανακοινώθηκε, γι’ αυτό οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνέχεια υπό τάση.

Για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, έστω κι αν βρίσκονται στο έδαφος.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 1.080 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.