Προσλήψεις 11 ατόμων στο Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

 
 
 

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 21-06-2024

Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για τις ανάγκες λειτουργίας του προγράμματος «Καλοκαιρινή φύλαξη παιδιών με δημιουργική απασχόληση έτους 2024».

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και την υποβάλλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας (Δ/νση: Χώρα Νάξου, τηλ: 2285360125, αρμόδια για την παραλαβή η υπάλληλος κ. Πολυκρέτη Μαρία).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει από την επόμενη ημέρα ανάρτησής της παρούσας στον χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, καθώς και στον δικτυακό τόπο αυτού (www.e-naxos.eu), δηλαδή από 14-06-2024 έως 21-06-2024. Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας.

Η προκήρυξη

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 2.218 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.