Νάξος: Πολεοδομικά και περιβαλλοντικά θέματα στο επίκεντρο της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου

Newsroom
19/06/2024 10:55
 
 
 

 

Το Δημοτικό Συμβούλιο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων θα πραγματοποιήσει τακτική συνεδρίαση την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024, στις 19:30 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η συνεδρίαση θα γίνει μεικτή, διά ζώσης στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη.

Στην ημερήσια διάταξη περιλαμβάνονται δύο κύρια θέματα: η γνωμοδότηση για τα εναλλακτικά σενάρια του 1ου Σταδίου της Α’ Φάσης της μελέτης του Τοπικού Πολεοδομικού Σχεδίου του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, και η γνωμοδότηση για τη μελέτη Εκπόνησης Ειδικών Περιβαλλοντικών Μελετών και Σχεδίων Διαχείρισης για τις Περιοχές Natura 2000 της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Αναλυτικά τα θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Γνωμοδότηση Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων περί των εναλλακτικών σεναρίων του 1ου Σταδίου της Α’ Φάσης της μελέτης «ΤΟΠΙΚΟ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΗΜΟΥ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ (Δ.Ε. ΔΡΥΜΑΛΙΑΣ, Δ.Ε. ΝΑΞΟΥ)».

2. Γνωμοδότηση Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων για την μελέτη 8 «Εκπόνηση ΕΠΜ και ΣΔ για τις Περιοχές Natura 2000 της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου» του έργου «Εκπόνηση Ειδικών Περιβαλλοντικών Μελετών, Σύνταξη Προεδρικών Διαταγμάτων Προστασίας και Σχεδίων Διαχείρισης για τις Περιοχές του Δικτύου Natura 2000».

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 797 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*