Η Νάξος και η τουριστική κίνηση του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος σε Alpha, Mega και Open

Newsroom
24/06/2024 19:00
 
 
 

 

Σήμερα, του Αγίου Πνεύματος, τρεις τηλεοπτικές εκπομπές συνδέθηκαν ζωντανά με τη Νάξο για να πληροφορηθούν για την τουριστική κίνηση στο νησί το τριήμερο και να πάρουν μια γεύση από το Αιγαίο.

Η εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha απόλαυσε ένα υπέροχο γλέντι με νησιώτικη μουσική, τραγούδι και νοστιμιές από τα εκλεκτά προϊόντα της Ε.Α.Σ. Νάξου και του νησιού. Παρουσιαστής ήταν ο Χρήστος Νέζος, με τις εξαιρετικές ηθοποιούς Μαρία Αντουλινάκη και Ελένη Καρακάση, η οποία εντυπωσίασε με τις τραγουδιστικές της ικανότητες. Στο βιολί ήταν ο Γιάννης Πειραιώτης και στο λαούτο ο Μανώλης Ξενικουδάκης.

Παρακολουθήστε το βίντεο για περισσότερες λεπτομέρειες και στιγμιότυπα

Παράλληλα, στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega», ο δημοσιογράφος Χρήστος Νέζος και ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Νάξου, Γιώργος Λατίνας, έδωσαν όλες τις λεπτομέρειες για την τουριστική κίνηση στη Νάξο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Σύμφωνα με τους επιχειρηματίες, η κίνηση ήταν ελαφρώς μειωμένη σε σύγκριση με πέρυσι, κάτι που αποδίδεται στο ότι η αργία φέτος έπεσε πιο κοντά στις προγραμματισμένες καλοκαιρινές διακοπές. Ο κ. Λατίνας επισήμανε πως το ακτοπλοϊκό εισιτήριο ήταν πάντα ένα θέμα, με τις τιμές να είναι πιο αυξημένες αυτή τη στιγμή, αλλά τόνισε ότι υπάρχουν τιμές για όλα τα βαλάντια.

Παρακολουθήστε το βίντεο για περισσότερες λεπτομέρειες και στιγμιότυπα

Τέλος, η εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» του Open συνδέθηκε με τη Νάξο, με τον πρόεδρο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, Δημήτρη Καπούνη, να αναλαμβάνει τον ρόλο του ανταποκριτή. Οι Ναξιώτες επιχειρηματίες Μιχάλης Καπρής (εστίαση) και Μιχάλης Κρητικός (ξενοδόχος) ενημέρωσαν για την τουριστική κίνηση στο νησί το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Παρακολουθήστε το βίντεο για περισσότερες λεπτομέρειες και στιγμιότυπα

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 1.633 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*