Νάξος: Επικίνδυνος ο ξύλινος δρόμος στην Αγία Άννα – Άμεση παρέμβαση ζητά ο Μανώλης Πολυκρέτης

Newsroom.
30/06/2024 20:47
 
 
 

Ο δημοτικός σύμβουλος Μανώλης Πολυκρέτης επισήμανε δύο φορές στο δημοτικό συμβούλιο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων την επικινδυνότητα του ξύλινου δρόμου στην περιοχή της Αγίας Άννας, τονίζοντας ότι το ζήτημα αφορά άμεσα την ασφάλεια των πολιτών και τη φήμη του νησιού.


Στις 17 Ιουνίου 2024, ζήτησε εκτός ημερήσιας διάταξης την άμεση αποκατάσταση του δρόμου και τον προσωρινό αποκλεισμό του με κορδέλες. Ο δήμαρχος Δημήτρης Λιανός δεν ανταποκρίθηκε, θέτοντας σε κίνδυνο τους χρήστες του δρόμου. Στη συνεδρίαση της 28ης Ιουνίου 2024, ο κ. Πολυκρέτης επανέλαβε την ανάγκη για αποκατάσταση, με την υπόσχεση ότι οι εργασίες θα ξεκινήσουν αύριο Δευτέρα 1η Ιουλίου.

Ο κ. Πολυκρέτης τόνισε την επιτακτική ανάγκη για άμεση αποκατάσταση του δρόμου για την αποφυγή ατυχημάτων και τη διατήρηση της τουριστικής εικόνας της περιοχής.

Η ανακοίνωση του Μανώλη Πολυκρέτη:

Το θέμα της επικινδυνότητας του ξύλινου δρόμου στην περιοχή της Αγίας Άννας επισήμανα για δύο φορές στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θεωρώντας ότι είναι ένα πολύ σοβαρό ζήτημα αφού αφορά άμεσα την ασφάλεια των πολιτών, ντόπιων και παραθεριστών, καθώς και τη φήμη του νησιού μας.

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στις 17 Ιουνίου 2024, έθεσα το θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης και ζήτησα άμεσα να πραγματοποιηθούν εργασίες στα σπασμένα ξύλα του δρόμου. Επιπλέον, πρότεινα να αποκλειστεί ο δρόμος με κορδέλες μέχρι την αποκατάστασή του. Ωστόσο, ο δήμαρχος Δημήτρης Λιανός, κατά την προσφιλή του τακτική, αδιαφόρησε πλήρως, θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια όσων χρησιμοποιούν τον συγκεκριμένο δρόμο.

Στην ειδική συνεδρίαση για τη Λογοδοσία της Δημοτικής Αρχής, την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024, επανέλαβα την επικινδυνότητα του δρόμου, διαπιστώνοντας την συνεχιζόμενη αδιαφορία της δημοτικής αρχής. Η υπόσχεση που έλαβα ήταν ότι οι εργασίες αποκατάστασης θα ξεκινήσουν την προσεχή Δευτέρα (01-07-2024).

Θεωρώ επιτακτική ανάγκη να αποκατασταθεί άμεσα ο ξύλινος δρόμος για να αποφευχθούν τυχόν ατυχήματα και να διατηρηθεί η εικόνα της περιοχής, η οποία είναι ιδιαίτερου κάλλους και από τις πιο τουριστικές της Νάξου.

Μανώλης Πολυκρέτης
Δημοτικός Σύμβουλος

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 721 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*