Ο Γιάννης Βρούτσης για την επέκταση του Γ.Ν. Νάξου: «Έργο ζωτικής σημασίας»

Newsroom
18/07/2024 13:51
 
 
 

 

Παρουσία του Υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση και του Υφυπουργού Υγείας Μάριου Θεμιστοκλέους υπεγράφη, στις 25 Ιουνίου, η σύμβαση για την προσθήκη διώροφης Πτέρυγας Γ’ με υπόγειο κατ’ επέκταση των υφιστάμενων εγκαταστάσεων του Γ.Ν. – Κ.Υ. Νάξου, προϋπολογισμού 6,8 εκατ. ευρώ.

Με ανακοίνωσή του, ο κ. Βρούτσης έκανε λόγο για ένα «εμβληματικό έργο για τη Νάξο και τα νησιά μας» που «μπαίνει σε φάση υλοποίησης, χρηματοδοτούμενο από το Ταμείο Ανάκαμψης, αντάξιο των προσδοκιών των νησιωτών μας».

Αναλυτικά, η δήλωση του Ναξιώτη Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού έχει ως εξής:
«Ένα έργο ζωτικής σημασίας – αποτέλεσμα προσπαθειών ετών – για τους κατοίκους της Νάξου και των γύρω νησιών γίνεται πράξη. Η επέκταση του Νοσοκομείου της Νάξου ξεκινάει!

Το έργο “Προσθήκη διώροφης Πτέρυγας Γ’ με υπόγειο, κατ’ επέκταση των υφιστάμενων εγκαταστάσεων του Γ.Ν. – Κ.Υ. Νάξου» προϋπολογισμού 6,8 εκατ. ευρώ μπήκε σε φάση υλοποίησης, αναβαθμίζοντας σημαντικά τις παροχές υγείας και την υγειονομική ασφάλεια των νησιωτών μας.

Το έργο που χρηματοδοτείται από το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης αποδεικνύει έμπρακτα πως η υγεία, το μεγαλύτερο αγαθό, και ταυτόχρονα τα νησιά μας, αποτελούν υψηλή προτεραιότητα της Κυβέρνησης, του πρωθυπουργού μας Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά και όλων εμάς.

Εκφράζω τις θερμότερες ευχαριστίες προς τον Ντίνο Μαρτίνο, για την υπερπολύτιμη προσφορά του μέσα από τη χρηματοδότηση των απαιτούμενων μελετών. Η αγάπη του και η προσφορά του στα νησιά μας είναι άξια σπουδαίας αναγνώρισης. Επίσης ευχαριστώ και όσους συνέβαλαν διαχρονικά να γίνει το όνειρο πραγματικότητα.

Με τον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, τον Διοικητή της 2ης Δ.Υ.ΠΕ. Χρήστο Ροϊλό και τη αν. Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Νάξου Καλλίτσα Φραγκίσκου, τους οποίους ευχαριστώ για την καθοριστική συμβολή τους στο Έργο, συνεργαζόμαστε δυναμικά για την αναβάθμιση της ποιότητα ζωής των νησιωτών μας.

Καθημερινά εργάζομαι για τις Κυκλάδες που αξίζουμε».

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 3 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*