Ο ξενοδόχος Σταμάτης Ανδρής στο ΣΚΑΪ: «Φέτος έχει έλθει περισσότερος κόσμος στη Νάξο»

Newsroom.
19/07/2024 15:20
 
 
 

Περισσότερος κόσμος έχει επισκεφθεί φέτος τη Νάξο, όπως επιβεβαίωσαν ο Πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, Δημήτρης Καπούνης και ο Ναξιώτης ξενοδόχος, Σταμάτης Ανδρής, μιλώντας ζωντανά από τον υπέροχο Απόλλωνα της Νάξου στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ.

«Οι επισκέπτες του Απόλλωνα επιθυμούν περισσότερο να κάνουν εναλλακτικές διακοπές. Να είναι δίπλα στη θάλασσα και στα βουνά, όπου μπορούν να περπατήσουν και να θαυμάσουν τη φύση της Νάξου. Εκείνος που θα έλθει στον Απόλλωνα θα αράξει, θα κατεβάσει τον… γενικό και θα ξεκουραστεί. Οι περισσότεροι επισκέπτες του χωριού είναι Ευρωπαίοι (Γάλλοι, Ιταλοί, κ.ά.) ενώ το 15γουστο έχουμε και αρκετούς Έλληνες. Το χωριό κατακλύζεται από ντόπιους επισκέπτες που έρχονται στην τουριστική τους κατοικία», είπε χαρακτηριστικά ο Σ. Ανδρής.

Για την έως τώρα τουριστική κίνηση στη Νάξο, τόνισε ότι «πάει αρκετά καλά. Βλέπουμε περισσότερο κόσμο στο νησί. Πάντως, οι επισκέπτες έχουν χάσει την αγοραστική τους δύναμη, δεν ξοδεύουν όπως τα προηγούμενα χρόνια».

Να σημειωθεί, ότι η ζωντανή σύνδεση άνοιξε αλλά και έκλεισε με… νησιώτικη μουσική και τραγούδι, από τους Γιάννη Βιτζηλαίο (τραγούδι και λαούτο), Μάνο Πρεβενιό (βιολί) και Στέλιο Χωριανόπουλο (λαούτο)!

Δείτε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 80 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*