Δήμος Νάξου – Μικρών Κυκλάδων: ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ η παράσταση «ΕΝΑ ΜΗΔΕΝ ΤΕΣΣΕΡΑ»

Newsroom.
23/07/2024 16:09
 
 
 

 

Ο Δήμος Νάξου – Μικρών Κυκλάδων ανακοίνωσε την ακύρωση της παράστασης «ΈΝΑ ΜΗΔΕΝ ΤΕΣΣΕΡΑ», η οποία είχε προγραμματισθεί για τις 26 Ιουλίου 2024 στο Δημοτικό Θέατρο «Ιάκωβος Καμπανέλλης».

Η παράσταση ακυρώνεται λόγω τραυματισμού του πρωταγωνιστή, σύμφωνα με ενημέρωση της εταιρείας παραγωγής προς τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Θεατρική Παράσταση «Ένα μηδέν τέσσερα»
Υπόθεση: Η δολοφονία μιας γυναίκας φέρνει πέντε ανθρώπους, κλεισμένους σε ένα δωμάτιο με έναν κοινό στόχο. Ο ένοχος βρίσκεται ανάμεσά τους και πρέπει να αποκαλυφθεί. Θα καταφέρουν να ανταπεξέλθουν σε αυτό το παιχνίδι απόδοσης της δικαιοσύνης, που τους φέρνει υπόλογους με την ωμή αλήθεια και τα μη ειπωμένα ψέματα και μυστικά; Το τέλος θα τους βρει όλους αντιμέτωπους με τις πράξεις τους και κανείς δεν θα φύγει ίδιος και ανεπηρέαστος.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Σκηνοθεσία: Γιώργος Τριανταφύλλου, Σκηνογραφία – Ενδυματολογία: Παρασκευή Ανεβλαβή, Βοηθός Σκηνοθέτη: Λευτέρης Πασπαράκης
Παίζουν: Ελισάβετ Γιαννάκου ( στο ρόλο της Μαίρης Πετροπούλου), Τάσος Δέδες (στο ρόλο του Νίκου Παπά), Μιχάλης Κατσούδας (στο ρόλο του Κωστή Γαλανού), Τζώρτζης Παπαδόπουλος (στο ρόλο του Παύλου Μιχαηλίδη), Μόσχα Χατζηευσταθίου (στο ρόλο της Όλγας Μώραλη)

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 30 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*