Δύναμη Αλλαγής: «Πανηγυρίζουμε, κ. Λιανέ, όταν κάνουμε έπαρση σημαίας και όχι υποστολή»

Newsroom
28/07/2024 21:49
 
 
 

 

Η παράταξη «Δύναμη Αλλαγής» του Λεονάρδου Χατζηανδρέου καυτηριάζει την ανάρτηση του Δημάρχου Δημήτρη Λιανού κατηγορώντας τον για αδιαφορία και έλλειψη αυτοκριτικής σχετικά με την αφαίρεση των Γαλάζιων Σημαιών από τις παραλίες της Νάξου.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, κατακρίνει τον Δήμαρχο για το ότι πανηγυρίζει που ο Δήμος δεν θα πληρώσει πρόστιμα, αντί να ζητήσει συγγνώμη για το πλήγμα στη φήμη του νησιού μετά την αφαίρεση των Γαλάζιων Σημαιών.

Η παράταξη απαιτεί απαντήσεις για τις ευθύνες που βαρύνουν τη δημοτική Αρχή, επισημαίνοντας την αρνητική επίπτωση στον τουρισμό και την εικόνα της Νάξου. «Πανηγυρίζουμε, κ. Λιανέ, όταν κάνουμε έπαρση σημαίας και όχι υποστολή» σημειώνεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Το πλήρες περιεχόμενο της ανακοίνωσης της παράταξης του Λεονάρδου Χατζηανδρέου

Πανηγυρίζουμε, κ. Λιανέ, όταν κάνουμε έπαρση σημαίας και όχι υποστολή

Διαβάσαμε την ανάρτηση –θλιβερή απολογία, χωρίς καμιά αυτοκριτική, του Δημάρχου Δημήτρη Λιανού σχετικά με το φιάσκο των ναυαγοσωστών. Με μεγάλη μας έκπληξη είδαμε ότι αντί να ζητήσει συγγνώμη από το Ναξιακό λαό για την αφαίρεση όλων των Γαλάζιων Σημαιών της Νάξου, πανηγυρίζει, επειδή δεν θα πληρώσει ο Δήμος πρόστιμα και επειδή τα έκανε όλα «σωστά» με τον σχετικό διαγωνισμό! Άλλοι, όπως πάντα, φταίνε, χωρίς να αναφέρεται στους χειρισμούς που θα μπορούσαν να είχαν γίνει εκ μέρους του και δεν έγιναν για τους δικούς του, προφανώς λόγους.

Είναι, αλήθεια, αιτία πανηγυρισμού αυτή, ή ντροπής;

Δεν αναφέρει ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ σχετικά με τη βλαπτική για τη Νάξο αφαίρεση των Γαλάζιων Σημαιών και για ό,τι συνεπάγεται αυτό για τον τουρισμό και τη φήμη του νησιού διεθνώς. Δεν αναφέρει ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ για το εάν οι ναυαγοσώστες ήταν η μοναδική αιτία αφαίρεσης των Γαλάζιων Σημαιών από τις ξακουστές παραλίες μας. Προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και να ρίξει στάχτη στα μάτια των δημοτών με τον ισχυρισμό, ότι τάχα ο ίδιος και οι σύμβουλοί του δεν φταίνε, υποκειμενικά και αντικειμενικά για ό,τι δυσάρεστο συνέβη.

Τα ερωτήματα κ. Λιανέ είναι: Τουλάχιστον αντικειμενικά, εκ του αποτελέσματος, ποιος ευθύνεται που δεν έχουν ναυαγοσώστες οι παραλίες μας; Ποιος ευθύνεται για την αφαίρεση των Γαλάζιων Σημαιών; Ποιος ευθύνεται για το πλήγμα στη φήμη του νησιού; Ποιος θα ευθύνεται για απευκτέα συμβάντα;

Οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμο.

Πανηγυρίζουμε, κ. Λιανέ, όταν κάνουμε έπαρση σημαίας και όχι υποστολή!

Λεονάρδος Χατζηανδρέου
Δημοτική παράταξη «Δύναμη Αλλαγής»

(Visited 67 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*