Θλίψη στη Νάξο για το θάνατο του πρώην Προέδρου του Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου Γιώργου Μουστάκη

Newsroom.
05/08/2024 09:15
 
 
 

 

Θλίψη και πένθος έχει σκορπίσει στη Νάξο το άκουσμα του θανάτου του Γιώργου Μουστάκη, του ανθρώπου που το όνομα του είναι συνδεδεμένο με την προσφορά στο Σύλλογο Φιλωτιτών Νάξου που αποτελούσε τη μεγάλη του αγάπη.

Τη θλίψη τους εξέφρασαν όλα τα μέλη της «ΛΕΣΧΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΒΙΒΛΙΟΥ» και οι φίλοι της « ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΑΝΩΜΕΡΙΤΗ» του Σ.Φ.Ν για το θάνατο του Προέδρου του Σ.Φ.Ν. Γιώργου Μουστάκη.

«Ο Γιώργος Μουστάκης, ο οποίος πολύχρονα προέδρευσε του ιστορικού Συλλόγου των Φιλωτιτών, υπήρξε πρωτοπόρος στην πολιτιστική δραστηριότητα του Σ.Φ.Ν. και της ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ, συμμετέχοντας ενεργά στις δραστηριότητές της.

Υπήρξε άνθρωπος ευγενής, πράος, πάντα δραστήριος και συναινετικός. Ακολούθησε τα βήματα και την πολιτική του Μιχάλη Κατσάνη, του ιστορικού μας Προέδρου και προσέφερε τα μέγιστα στο Φιλώτι. Οι φίλοι και τα μέλη της «Βιβλιοθήκης» συλλυπούνται την οικογένειά του. Όλοι αισθανόμαστε ότι χάσαμε έναν δικό μας άνθρωπο.»

Και το Δελτίο Τύπου του Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου:

«Με μεγάλη μας λύπη πληροφορηθήκαμε σήμερα την απώλεια ενός εξαίρετου Φιλωτίτη, του Γεωργίου Μουστάκη (Κτενά).

Ο Γιώργος υπήρξε μέχρι πρότινος, ενεργό και δραστήριο μέλος του Συλλόγου Φιλωτιτών. Υπηρέτησε τον αγαπημένο του Σύλλογο για πολλά χρόνια, άοκνα από θέσεις ευθύνης, ως Πρόεδρος, ως υπεύθυνος του τεράστιου κοινωνικού και ανθρωπιστικού έργου, αυτό της Αιμοδοσίας.

Τον διέκρινε το ήθος, η ακεραιότητα του χαρακτήρα του, η ευγένεια, η καλοσύνη, καθώς και η ανιδιοτελής προσφορά του στο χωριό και στο Σύλλογο μας.

Σήμερα το χωριό και όλοι εμείς αποχαιρετάμε έναν από τους πιο αγαπητούς Φιλωτίτες, με την υπόσχεση ότι δεν θα ξεχαστεί ποτέ.

Μπορεί φέτος να σίγησε από το μικρόφωνο του Πολιτιστικού Κέντρου του Συλλόγου Φιλωτιτών η γεμάτη αγωνιστικότητα φωνή του, που ενημέρωνε και προέτρεπε τους συγχωριανούς για τη συμμετοχή τους στην αιμοδοσία και όχι μόνο. Δεν θα σιγήσει όμως μέσα μας ή δυναμική που την διέκρινε.
Η μεγάλη αγάπη των Φιλωτιτών , το καλύτερο κατευόδιο για τις αξίες που υπηρέτησε με πάθος.
Θερμά συλλυπητήρια στη οικογένεια του.

Ο Σύλλογος Φιλωτιτών, τιμώντας την μνήμη του, θα τηρήσει πένθος μέχρι και την εξόδιο ακολουθεία και θα αναστείλει τις μέχρι τότε εκδηλώσεις του. Επιθυμία της οικογένειας είναι ο Σύλλογος να συνεχίσει το πρόγραμμα του Αυγούστου.

Τιμώντας την μνήμη του, όλες οι εκδηλώσεις του Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου θα είναι αφιερωμένες στον αλησμόνητο Πρόεδρο του. Παράλληλα θα τελεστεί μνημόσυνο από τον Σύλλογο στα ενιάμερα της απουσίαςτου, στη γενέτειρα του, το Φιλώτι.

Η δε δωρεά προς τους μαθητές της πρώτης τάξης δημοτικού θα αφιερωθεί στη μνήμη του.
Καλό σου ταξίδι αγαπημένε μας Πρόεδρε, αγαπημένε μας Γιώργο Μουστάκη (Κτενά).

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Βασίλης Βασιλάκης
Η Γραμματέας
Κατερίνα Πολυμενοπούλου»

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 48 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*