Νάξος: Τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής – Τα θέματα που θα συζητηθούν

Newsroom
25/08/2024 23:10
 
 
 

 

Αύριο Τρίτη, 27 Αυγούστου, στις 12:00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στην ημερήσια διάταξη περιλαμβάνονται θέματα όπως η έγκριση μελέτης και όρων διακήρυξης για την προμήθεια υγρών καυσίμων και λιπαντικών, η κατάρτιση όρων για τη μίσθωση χώρων στάθμευσης, ο καθορισμός ειδικοτήτων για την πρόσληψη έκτακτου προσωπικού, και η έγκριση διαγραφής οφειλών από παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. Επιπλέον, θα συζητηθούν ζητήματα σχετικά με τη μεταφορά ταμειακών υπολοίπων από καταργούμενα νομικά πρόσωπα στον Δήμο, καθώς και προτάσεις αναμόρφωσης του δημοτικού προϋπολογισμού για το 2024.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης

1. Έγκριση μελέτης και κατάρτιση όρων διακήρυξης ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού άνω των ορίων για την προμήθεια υγρών καυσίμων και λιπαντικών για τις ανάγκες των Δ.Ε. Νάξου και Δρυμαλίας του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και του Νομικού του Προσώπου Δ.Λ.Τ.- 18μηνη (έτη 2025-1ο Εξάμηνο 2026)».
2. Κατάρτιση όρων διακήρυξης μειοδοτικής, φανερής και προφορικής δημοπρασίας για τη μίσθωση χώρων στάθμευσης οχημάτων στην Κ. Αγ. Αρσενίου.
3. Καθορισμός ειδικοτήτων του εγκεκριμένου προς πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, στο πλαίσιο του προγραμματισμού προσλήψεων έκτακτου προσωπικού έτους 2024.
4. Λήψη απόφασης περί διαγραφής προσαυξήσεων εκπρόθεσμης καταβολής.
5. Έγκριση διαγραφής οφειλών παραβάσεων Κ.Ο.Κ.
6. Έγκριση αποδοχής κατανομών – επιχορηγήσεων.
7. Έγκριση εξειδίκευσης πιστώσεων.
8. Μεταφορά στον Δήμο των ταμειακών υπολοίπων και των υπολοίπων των τραπεζικών λογαριασμών του καταργούμενου νομικού προσώπου Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και κλείσιμο των τραπεζικών λογαριασμών (παρ. 3γ άρθρο 27 ν. 5056/23).
9. Μεταφορά στον Δήμο των ταμειακών υπολοίπων και των υπολοίπων των τραπεζικών λογαριασμών του καταργούμενου νομικού προσώπου Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και κλείσιμο των τραπεζικών λογαριασμών(παρ. 3γ άρθρο 27 ν. 5056/23).
10. Λήψη απόφασης περί άσκησης μήνυσης κατά αγνώστων.
11. Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο αναμόρφωσης δημοτικού προϋπολογισμού έτους 2024 (χρηματοδοτήσεις).
12. Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο σχεδίου αναμόρφωσης δημοτικού προϋπολογισμού έτους 2024.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 12 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*