Παράταξη Χατζηανδρέου προς δημοτική αρχή για το ακατάλληλο νερό σε Φιλώτι και Δαμαριώνα: «Η ευθύνη σας είναι τεράστια και η αδιαφορία σας εξοργιστική»

Newsroom
26/08/2024 22:28
 
 
 

 

Η δημοτική παράταξη του Λεονάρδου Χατζηανδρέου «Δύναμη Αλλαγής», ασκεί σφοδρή κριτική στη δημοτική Αρχή, κατηγορώντας την για αδράνεια και αδιαφορία σχετικά με την ακαταλληλότητα του νερού στο Φιλώτι και τον Δαμαριώνα.

Σε ανακοίνωσή της, η παράταξη τονίζει ότι το νερό στις περιοχές αυτές είναι γεμάτο χώμα από το Σάββατο 24 Αυγούστου, και κατηγορεί τον Δήμο ότι καθυστέρησε να ενημερώσει τους πολίτες, χρησιμοποιώντας μάλιστα μια ανάρτηση στο Facebook, χωρίς επίσημη ανακοίνωση στα ΜΜΕ.

Η παράταξη θεωρεί τη στάση της Δημοτικής Αρχής απαράδεκτη και επισημαίνει την επικινδυνότητα της κατανάλωσης του νερού «που είναι γεμάτο χώμα» για την υγεία.

Η πλήρης ανακοίνωση της παράταξης του Λεονάρδου Χατζηανδρέου «Δύναμη Αλλαγής»

Πόσο ακόμα θα ανεχόμαστε την αδράνεια και την αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής; Τι θα έπρεπε να συμβεί για να λειτουργήσουν επιτέλους τα αντανακλαστικά τους και να ενημερώσουν τους πολίτες ότι το νερό στο Φιλώτι και τον Δαμαριώνα είναι ακατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση;

Αντί να λάβουν άμεσα μέτρα και να προειδοποιήσουν τους κατοίκους, ο Δήμος επέλεξε να υποβαθμίσει το πρόβλημα, μιλώντας αόριστα για «αυξημένη θολότητα» σε μια ανάρτηση στο Facebook – ούτε καν επίσημη ανακοίνωση στα ΜΜΕ! Η αλήθεια; Το νερό δεν είναι απλώς θολό, αλλά γεμάτο χώμα! Παίζουν ξανά επικοινωνιακά παιχνίδια κι αυτή τη φορά στην πλάτη της υγείας των πολιτών.

Από το Σάββατο 24 Αυγούστου, το νερό στο Φιλώτι και το Δαμαριώνα είναι γεμάτο χώμα και η παράταξή μας επέμενε να ενημερωθούν οι πολίτες για την επικινδυνότητά του. Τι έκανε όμως η Δημοτική Αρχή; Σφύριζε αδιάφορα, αφήνοντας να περάσουν σχεδόν τρεις ημέρες προτού παραδεχτούν το πρόβλημα και να συμβουλέψουν τους πολίτες -μέσω Facebook (!!!)- να αποφεύγουν τη χρήση του.

Ο κόσμος έπινε χώμα, κ. Λιανέ, και εσείς το γνωρίζατε! Ξέρετε ότι το νερό στις περιοχές αυτές θεωρείται πόσιμο. Γνωρίζατε ότι το θολό νερό πρέπει να ελεγχθεί για ρύπανση. Γνωρίζατε ότι η κατανάλωση θολού νερού μπορεί να είναι επικίνδυνη για την υγεία.

Και τι κάνατε για αυτό; Τίποτα, όπως πάντα! Αφήσατε τους δημότες από δύο χωριά της Νάξου να καταναλώνουν ακατάλληλο νερό, χωρίς καμία προειδοποίηση ή ενοχή για το τι μπορεί να συμβεί και αδιαφορώντας πλήρως για τις συνέπειες.

Η ευθύνη σας είναι τεράστια και η αδιαφορία σας εξοργιστική.
Ντροπή σας!

Λεονάρδος Χατζηανδρέου
Δημοτική παράταξη «Δύναμη Αλλαγής»

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 30 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*