Ενίσχυση του ΓΝ-ΚΥ Νάξου με την πρόσληψη νέου Γενικού Χειρουργού

Newsroom
29/08/2024 00:34
 
 
 

 

Το Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Νάξου ενίσχυσε το ιατρικό του δυναμικό με την πρόσληψη του Γενικού Χειρουργού κ. Ιωάννη Δεμίρη ως Επικουρικού Ιατρού.

Ο κ. Δεμίρης θα συνεργαστεί με τον μόνιμο Γενικό Χειρουργό κ. Πέτρο Μπούμπουλη για την παροχή υψηλής ποιότητας ιατρικών υπηρεσιών στους κατοίκους και τους επισκέπτες της Νάξου και των γύρω νησιών. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, με τη νέα προσθήκη, το ΓΝ-ΚΥ Νάξου έχει πλέον τη δυνατότητα να προγραμματίσει και να οργανώσει χειρουργικές επεμβάσεις Γενικής Χειρουργικής, ενισχύοντας περαιτέρω το άσηπτο χειρουργείο που λειτουργεί από τον Σεπτέμβριο του 2023. Συνολικά, το ΓΝ-ΚΥ Νάξου διαθέτει 31 ειδικευμένους ιατρούς, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα ιατρικών ειδικοτήτων.

Η σχετική ανακοίνωση του νοσοκομείου-ΚΥ Νάξου

Καλωσορίσαμε με χαρά στις 27-08-2024 στο ΓΝ-ΚΥ Νάξου τον Γενικό Χειρουργό κ. Ιωάννη Δεμίρη, ο οποίος προσλήφθηκε ως Επικουρικός Ιατρός.

Σε συνεργασία με τον μόνιμο Γενικό Χειρουργό κ. Πέτρο Μπούμπουλη που υπηρετεί στο ΓΝ-ΚΥ Νάξο, θα συμβάλλει στην ενίσχυση των ιατρικών υπηρεσιών που παρέχονται στους μόνιμους κατοίκους και τους επισκέπτες της Νάξου και των γύρω νησιών.

Επισημαίνεται ότι στο άσηπτο χειρουργείο του ΓΝ-ΚΥ Νάξου που λειτουργεί από το Σεπτέμβριο του 2023 πραγματοποιούνται ήδη χειρουργικές επεμβάσεις σε Ορθοπαιδικά και Γυναικολογικά περιστατικά. Η πρόσληψη του δεύτερου Γενικού Χειρουργού δίνει πλέον τη δυνατότητα οργάνωσης και προγραμματισμού αντιμετώπισης περιστατικών Γενικής Χειρουργικής στο ΓΝ-ΚΥ Νάξου.
Σας ενημερώνουμε, τέλος, ότι στην παρούσα χρονική στιγμή υπηρετούν τριάντα ένα (31) ειδικευμένοι ιατροί στο ΓΝ-ΚΥ Νάξου.

Συγκεκριμένα τις υπηρεσίες τους προσφέρουν με μεγάλο αίσθημα ευθύνης, εμπειρία και σεβασμό σε κατοίκους και επισκέπτες της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων: 4 Παθολόγοι, 3 Καρδιολόγοι, 4 Παιδίατροι, 2 Γενικοί Ιατροί, 1 Νεφρολόγος, 1 Νευρολόγος, 1 Αναισθησιολόγος, 4 Ορθοπεδικοί, 2 Γενικοί Χειρουργοί, 1 Ωτορινολαρυγγολόγος, 1 Οφθαλμίατρος, 3 Βιοπαθολόγοι, 2 Οδοντίατροι, 1 Ακτινοδιαγνώστης και 1 Γυναικολόγος.

H ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ
ΚΑΛΛΙΤΣΑ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*