Νάξος: Πνιγμός ηλικιωμένου που έκανε μπάνιο στην παραλία της Πλάκας

Newsroom
01/09/2024 18:04
 
 
 

 

O άτυχος άνδρας διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Νάξου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ένας λουόμενος έχασε τη ζωή του, στην παραλία του Πλάκας στη Νάξο.

Πρόκειται για έναν 82χρονο άντρα που εντοπίστηκε το απόγευμα περίπου στις 5:00 χωρίς τις αισθήσεις του, στην παραλία της Πλάκας.

Σύμφωνα με τις πρώτες έγκυρες και αποκλειστικές πληροφορίες του naxostimes.gr το περιστατικό έγινε αντιληπτό από λουόμενους οι οποίοι ειδοποίησαν το Λιμενικό, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά και επιχειρηματία της περιοχής (Plaka Watersports) που γνώριζαν ότι διαθέτει σκάφος.

Το σκάφος εντόπισε τον ηλικιωμένο άνδρα ο οποίος βρισκόταν σε αρκετά μεγάλη απόσταση από την ακτή και τον ανέσυρε χωρίς τις αισθήσεις του, προσπαθώντας κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του στην ακτή να του παρέχει τις πρώτες βοήθειες (ΚΑΡΠΑ) κάτι που συνέβη και λίγο μετά στην παραλία, από γιατρούς-λουόμενους.

Η ειρωνεία είναι ότι το περιστατικό συνέβη στο σημείο της παραλίας όπου -έρημος- στέκεται χωρίς ναυαγοσώστες, ο πύργος ναυαγοσωστών. Ο άτυχος 82χρονος ήταν Αυστριακής καταγωγής.

Ο ηλικιωμένος άνδρας παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο νοσοκομείο Νάξου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 286 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*