Θέλεις να γραφτείς στο εσπερινό ΓΕΛ Νάξου; Προλαβαίνεις ακόμα!

Newsroom
03/09/2024 13:19
 
 
 

 

Όσες και όσοι δεν προλάβατε τον Ιούνιο να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας στο εσπερινό Γενικό Λύκειο Νάξου, έχετε ακόμη μια ευκαιρία!

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα «e-εγγραφές» θα είναι σε λειτουργία έως και την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 23:59, προκειμένου να υποβληθούν κατ’ εξαίρεση ηλεκτρονικές αιτήσεις εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής και μετεγγραφής για ΓΕ.Λ. ή ΕΠΑ.Λ. από τους γονείς-κηδεμόνες των ανήλικων μαθητών/τριών ή από τους/τις ίδιους/ες, εφόσον είναι ενήλικοι/ες.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενες και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 2285029382 (18:30-21:30).

Υπενθυμίζεται ότι:
-Το Εσπερινό ΓΕ.Λ Νάξου συστεγάζεται με το Ημερήσιο Γενικό Λύκειο «Μανώλης Γλέζος» στη Χώρα της Νάξου.

-Παρέχει στους μαθητές μια σειρά διευκολύνσεων όπως μικρότερης διάρκειας ωρολόγιο πρόγραμμα, μικρότερη ύλη σε κάποια μαθήματα και μεγαλύτερο όριο απουσιών.

-Ισχύουν ειδικές διατάξεις εισαγωγής στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση με ξεχωριστό ποσοστό θέσεων για τους υποψηφίους των Εσπερινών ΓΕΛ που έχουν ως αποτέλεσμα γενικά χαμηλότερες βάσεις εισαγωγής.

-Η φοίτηση είναι τριετής και έχουν δικαίωμα εγγραφής τόσο ενήλικες (οι οποίοι δεν έχουν ολοκληρώσει τη φοίτησή τους στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση), όσο και ανήλικοι μαθητές (οι οποίοι αποφοίτησαν από το Γυμνάσιο και πληρούν τις προϋποθέσεις εγγραφής στο Εσπερινό Γενικό Λύκειο).

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 10 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*