Συνάντηση γνωριμίας και εγγραφές για τη νέα χορευτική χρονιά από τη Χορευτική Ομάδα «Αξοπατήματα»

Newsroom.
12/09/2024 01:08
 
 
 

 

Η Χορευτική Ομάδα Νάξου «Αξοπατήματα» καλεί όλους τους φίλους του παραδοσιακού χορού, παλιούς και νέους, σε συνάντηση γνωριμίας την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024, από τις 7:00 έως τις 9:00 μ.μ., στο χώρο του 2ου Γυμνασίου Νάξου. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης θα ξεκινήσουν οι εγγραφές για τα χορευτικά τμήματα της νέας χρονιάς.

Φέτος, όπως και πέρυσι, θα λειτουργήσουν τμήματα για παιδιά από 4 ετών και άνω, καθώς και τμήματα ενηλίκων αρχαρίων. Τα μαθήματα θα περιλαμβάνουν παραδοσιακούς χορούς από τη Νάξο, το Αιγαίο και την υπόλοιπη Ελλάδα.

Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί επίσης αγιασμός, και η Ομάδα καλεί γονείς και παιδιά να συμμετάσχουν στη νέα χορευτική χρονιά.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου:

Καλούμε την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 7:00-9:00 μμ στο χώρο του 2ου Γυμνασίου όλους τους φίλους του παραδοσιακού χορού παλιούς και νέους σε συνάντηση γνωριμίας, θα ξεκινήσουν οι εγγραφές για την δημιουργία των χορευτικών τμημάτων της νέας χρονιάς.

Φέτος θα λειτουργήσουν όπως και πέρυσι, τμήματα από 4 χρονών και άνω και τμήματα ενηλίκων αρχαρίων, με χορούς Νάξου, γενικότερα του  Αιγαίου και της υπόλοιπης Ελλάδας.

Παράλληλα, θα γίνει και αγιασμός. Σας περιμένουμε όλους, γονείς και παιδιά.

Για πληροφορίες στο τηλέφωνο 6972207478.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 10 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*