Ευχαριστήριο μήνυμα Γυμνασίου Βίβλου Νάξου

Newsroom.
04/10/2024 16:51
 
 
 

 

Η Διευθύντρια, κα Αξαοπούλου Μαρία, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθήτριες / μαθητές της Γ’ τάξης του Γυμνασίου Βίβλου Νάξου εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας για την επίσκεψη στο σχολείο μας την Πέμπτη, 03/10/2024, του Επάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, κ. Μαργαρίτη Ιωάννη και της συζύγου του, κας Πολυκρέτη Μαρίας, προκειμένου να διανείμουν δωρεάν αντίτυπα του βιβλίου της βραβευμένης συγγραφέως κας Βικτώριας Χίσλοπ με τίτλο «Το ειδώλιο».

Λόγω της αναβολής της επίσκεψης της κας Χίσλοπ στη Νάξο και συνακόλουθα της επίσκεψής της στο Γυμνάσιο Βίβλου εξαιτίας ανωτέρας βίας, η κα Πολυκρέτη Μαρία έκανε στις μαθήτριες και στους μαθητές μας μία σύντομη παρουσία του βιβλίου της συγγραφέως και απάντησε στις ερωτήσεις τους σχετικά με το τετραήμερο πολιτιστικό και γαστρονομικό φεστιβάλ «Μία βραδιά κάτω από την ελιά», που λαμβάνει χώρα αυτές τις ημέρες στο νησί της Νάξου.

Εκτός από τον κ. Μαργαρίτη Ιωάννη και την κα Πολυκρέτη Μαρία είχαμε την ιδιαίτερη χαρά και τιμή να έρθει στο σχολείο μας ο διάσημος βραβευμένος Γάλλος ζαχαροπλάστης, ο «καλύτερος τεχνίτης της Γαλλίας» (“le meilleur ouvrier de France”) , κ. Arnaud Larher, ο οποίος μας αποκάλυψε ορισμένα μυστικά της επιτυχημένης επαγγελματικής του πορείας, απάντησε στις ερωτήσεις που του έκαναν οι μαθήτριες και οι μαθητές μας και μας προσέφερε ως δώρο μοναδικές γλυκές σοκολατένιες δημιουργίες του.

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον διερμηνέα, κ. Κώστα Ελευθεράκη, ο οποίος συνέβαλε καθοριστικά στην επιτυχία της χθεσινής εκδήλωσης στο σχολείο μας.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*