Το Γυμνάσιο Βίβλου Νάξου αναγνωρίστηκε ως e-Twinning School

Newsroom.
08/10/2024 11:05
 
 
 

 

Την Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2024, το Γυμνάσιο Βίβλου Νάξου τιμήθηκε με την αναγνώριση του ως e-Twinning School, επιβραβεύοντας την αφοσίωση του σχολείου στην προώθηση της συνεργατικής μάθησης και της καινοτομίας. Κατά τη διάρκεια σύντομης τελετής, οι μαθητές και μαθήτριες που συμμετείχαν στα ευρωπαϊκά προγράμματα e-Twinning είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για τις εμπειρίες τους και να εξηγήσουν στους συμμαθητές τους τη σημασία αυτών των προγραμμάτων.

Συγκεκριμένα, το σχολείο υλοποίησε τα προγράμματα «The story of my food» κατά το σχολικό έτος 2022-2023 και «Jeux Olympiques: respect, amitié, excellence au–delà des barrières!» το 2023-2024, τα οποία προώθησαν αξίες όπως η συνεργατικότητα, η κοινωνική δικαιοσύνη και ο αμοιβαίος σεβασμός. Μέσω αυτών, οι μαθητές καλλιέργησαν σημαντικές δεξιότητες και ανέπτυξαν νέα εκπαιδευτικά μοντέλα.
Η αναγνώριση ως e-Twinning School είναι μια σημαντική διάκριση που επιβραβεύει τη συνεχή προσπάθεια των εκπαιδευτικών και των μαθητών για την ενίσχυση της διαπολιτισμικής συνεργασίας και της τεχνολογικής καινοτομίας στην εκπαίδευση. Το σχολείο δεσμεύεται να συνεχίσει να παρέχει ευκαιρίες στους μαθητές του για να ανακαλύψουν τον κόσμο της εκπαίδευσης και της συνεργασίας, προάγοντας τις αξίες του e-Twinning με ενθουσιασμό και υπερηφάνεια.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 51 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*