Ντροπή! Άδειοι κάδοι με τα σκουπίδια …παραπλεύρως

skoupidia nyxta 4
admin
16/05/2017 23:55
 
 
 

Τελικά από ότι φαίνεται υπάρχουν άνθρωποι στους οποίους αρέσει να ζουν σε ένα βρόμικο νησί που προκαλεί απέχθεια με σκουπίδια διασκορπισμένα στους δρόμους… 

 

Αυτή μοναχά τη διαπίστωση μπορεί να κάνει κανείς βλέποντας τις εικόνες που παρουσιάζουν οι κάδοι απορριμμάτων σε αρκετά σημεία της Νάξου (όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες). 

skoupidia nyxta 2
Μια βραδινή (και όχι μόνο) βόλτα μπορεί να πείσει τον οποιονδήποτε για τα παραπάνω, όταν θα διαπιστώσει ότι ενώ οι κάδοι απορριμμάτων είναι άδειοι και καθαροί, κάποιοι ασυνείδητοι αρέσκονται να πετούν τα σκουπίδια τους στους δρόμους πλάι στους κάδους ή λίγο παραπέρα.

skoupidia nyxta 6

Μόνο ντροπή μπορεί να προκαλέσουν οι συγκεκριμένες εικόνες, τη στιγμή που το τελευταίο διάστημα γίνονται προσπάθειες για να λυθεί το θέμα της καθαριότητας και ενώ βρισκόμαστε μέσα σε μια νέα τουριστική σεζόν πολλά υποσχόμενη.

skoupidia nyxta 7

Αν συνεχιστεί το φαινόμενο και δεν τηρηθεί ο κανονισμός καθαριότητας με επιβολή προστίμων, το νησί δεν πρόκειται ποτέ να είναι καθαρό όσοι υπάλληλοι κι αν ασχοληθούν με την καθαριότητα, η οποία μάλιστα ήταν και ένα από τα σημαντικότερα θέματα που απασχόλησε λίγο νωρίτερα τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

skoupidia nyxta 5

Ακόμα πιο λυπηρό το γεγονός ότι αν κρίνει κανείς από το είδος των απορριμμάτων (βλ. φώτος)… προέρχονται από καταστήματα, τα οποία περιμένουν να δουλέψουν από τον τουρισμό! 

skoupidia nyxta 3

Το ότι η “καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά” δε σημαίνει ότι η υπόλοιπη είναι …η βρομιά και η απόθεση των απορριμμάτων στους δρόμους…   

 

(Visited 26 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*