Νάξος: Η επιχορήγηση των επικουρικών γιατρών και η παραχώρηση χρήσης αιγιαλού, στην έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου

dimotiko symvoulio 14
admin
14/06/2017 21:30
 
 
 

Εκτάκτως θα συνεδριάσει την Πέμπτη το μεσημέρι το δημοτικό συμβούλιο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων προκειμένου να συζητήσει και να λάβει αποφάσεις για τέσσερα θέματα που περιλαμβάνονται στην ημερήσια διάταξη.

Πρόκειται για τον καθορισμό του ύψους του χρηματικού ποσού που ο δήμος θα επιχορηγεί τους επικουρικούς γιατρούς του νοσοκομείου Νάξου, ο καθορισμός τμημάτων αιγιαλού και παραλίας για παραχώρηση χρήσης από τρίτους και η έγκριση των απολογισμών (2016) των Σχολικών Επιτροπών του δήμου. 

Η συνεδρίαση θα γίνει στη 1:00 το μεσημέρι της Πέμπτης 15 Ιουνίου.

Αναλυτικότερα τα θέματα: 
1. Καθορισμός ύψους χρηματικού ποσού επιδόματος στέγασης και σίτισης το οποίο θα καταβάλλεται από τον Δήμο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων στους επικουρικούς ιατρούς του Γενικού Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Νάξου.
2. Λήψη απόφασης για καθορισμό τμημάτων αιγιαλού, παραλίας για παραχώρηση απλής χρήσης τους προς τρίτους, κατόπιν δημοπρασίας (μη δικαιούχοι απευθείας ανάθεσης), για την άσκηση δραστηριοτήτων που εξυπηρετούν τους λουόμενους ή την αναψυχή του κοινού, ιδίως για εκμίσθωση θαλάσσιων μέσων αναψυχής, τραπεζοκαθισμάτων, ομπρελών, ανακλίντρων (ξαπλώστρων) λειτουργία τροχήλατου αναψυκτηρίου» (υπ’ αριθμ. 13/2017 απόφαση Ποιότητας Ζωής) – Καθορισμός τιμών εκκίνησης.
3. Έγκριση της υπ΄ αριθμ. 27/2017 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Σχολικής Επιτροπής Μονάδων Α/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, η οποία αφορά στην έγκριση του απολογισμού, οικον. έτους 2016, του νομικού προσώπου.
4. Έγκριση της υπ΄ αριθμ. 16/2017 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Σχολικής Επιτροπής Μονάδων Β/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, η οποία αφορά στην έγκριση του απολογισμού, οικον. έτους 2016, του νομικού προσώπου.

Σύμφωνα με την πρόσκληση της συνεδρίασης:
• Η συζήτηση και λήψη απόφασης επί του 1ου θέματος κρίνεται κατεπείγουσα για την εύρυθμη λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Νάξου εν όψει και της καλοκαιρινής περιόδου και των αυξημένων αναγκών που αντιμετωπίζει το Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Νάξου.

• Η συζήτηση και λήψη απόφασης επί του 2ου θέματος κρίνεται κατεπείγουσα λόγω της άμεσης ανάγκης διεξαγωγής της σχετικής δημοπρασίας και της μισθώσεως των τμημάτων αιγιαλού για την διασφάλιση των συμφερόντων του Δήμου.

• Η συζήτηση και λήψη απόφασης επί του 3ου και 4ου θέματος κρίνεται κατεπείγουσα λόγω της άμεσης ανάγκης εκταμίευσης των χρημάτων προκειμένου για την εξόφληση των υποχρεώσεων.

 

(Visited 14 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*