Φωτιά σε σιδηρουργείο στα Αγγίδια Νάξου (φώτος)

fotia aggidia 14
admin
07/08/2017 17:21
 
 
 

Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της Δευτέρας σε σιδηρουργείο στην περιοχή Αγγίδια της Νάξου.

 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον διοικητή του πυροσβεστικού κλιμακίου Νάξου κ. Χρήστο Μπόπη, η φωτιά ξέσπασε στον πίσω προαύλιο χώρο του σιδηρουργείου του κ. Βασίλη Βασιλάκη (Κακάβολα) περίπου στις 6:00 το απόγευμα.

fotia aggidia 10

Ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική, που έσπευσε από το Χαλκί (όπου εδρεύει) και άμεσα επιχείρησαν 3 οχήματα με 8 άνδρες όπου με τη συνδρομή σκαφτικού μηχανήματος ιδιώτη, περί τις 6:50 είχαν κατασβέσει τη φωτιά.

fotia aggidia 4

Στο χώρο που ξέσπασε η πυρκαγιά υπήρχαν χαρτικά, γυαλιά, πλαστικά και άλλα είδη προς ανακύκλωση. Πιθανολογείται ότι αιτία πρόσκλησης της φωτιάς ήταν αντανάκλαση του ήλιου πάνω σε γυαλί.

fotia aggidia 3

Η διάσταση που πήρε η πυρκαγιά ήταν περίπου 60 τ.μ.

Μετά την πυρκαγιά σε παραλιακό κατάστημα της Χώρας Νάξου, ένα ακόμη περιστατικό που χρειάστηκε η πυροσβεστική υπηρεσία να κατέβει από το Χαλκί για την κατάσβεση της με ότι συνέπειες μπορεί να έχει η όποια καθυστέρηση μετακίνησης…

fotia aggidia 12

Το θέμα θα πρέπει να απασχολήσει σοβαρά τις αρμόδιες αρχές που θα πρέπει να εξετάσουν το ενδεχόμενο μεταφοράς της έδρας της πυροσβεστικής υπηρεσίας του νησιού ή μεγάλης δύναμης αυτής, στην πόλη της Νάξου. 

(Visited 65 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*