Διπλή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

admin
05/12/2017 15:56
 
 
 

Διπλή συνεδρίαση θα πραγματοποιήσει το δημοτικό συμβούλιο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων την Παρασκευή.

Η πρώτη συνεδρίαση είναι προγραμματισμένη για τις 7:00 το βράδυ και μοναδικό θέμα συζήτησης έχει την έγκριση οικονομικών καταστάσεων του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων διαχειριστικής χρήσεως 2013 και ενσωμάτωση σε σχετική απόφαση (υπ’ αριθμ. 109/2014), του δημοτικού συμβουλίου με την οποία εγκρίθηκε ο απολογισμός του Δήμου για το έτος 2013.

Η δεύτερη συνεδρίαση, που θα γίνει αμέσως μετά (στις 8:00 το βράδυ), περιλαμβάνει 15 θέματα στην ημερήσια διάταξη μεταξύ των οποίων η οικονομική ενίσχυση των επικουρικών γιατρών, το έργο της ανακατασκευής τουαλετών στο δημοτικό σχολείο Βίβλου και η κατανομή πιστώσεων στις σχολικές επιτροπές. 

Αναλυτικότερα τα θέματα: 

1. Τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 113/2017 απόφασης του δημοτικού συμβουλίου αναφορικά με την αύξηση του αριθμού των δικαιούμενων επικουρικών ιατρών του Γενικού Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Νάξου για την καταβολή του επιδόματος οικονομικής ενίσχυσης για την κάλυψη των αναγκών αυτών.
2. Έγκριση ή μη δαπάνης, διάθεση πίστωσης και πολυετίας για την επιχορήγηση των Ιατρών του Κέντρου Υγείας – Νοσοκομείου Νάξου.
3. Έγκριση μελέτης και τευχών δημοπράτησης του έργου: «Ανακατασκευή τουαλετών στο δημοτικό σχολείου Βίβλου».
4. Λήψη απόφασης επί αιτήσεως Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής πόλεως Νάξου περί της χρέωσης ή μη του υδρομετρητή που αφορά την κατανάλωση νερού στο κοινωνικό εστιατόριο που καλύπτει καθημερινά τις ανάγκες σίτισης ευπαθών κοινωνικών ομάδων υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Παροναξίας.
5. Έγκριση τροποποίησης-παράτασης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων για το έργο: «Συντηρήσεις-Επισκευές σχολικών κτιρίων».
6. Λήψη απόφασης περί: Τροποποίησης τεχνικού προγράμματος και Αναμόρφωσης προϋπολογισμού έτους 2017 Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.
7. Αποδοχές χρηματοδοτήσεων.
8. Έγκριση κατανομής πιστώσεων στις Σχολικές Επιτροπές Σχολικών Μονάδων Α/βμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.
9. Έγκριση ή μη έκτακτης επιχορήγησης της Α/θμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.
10. Λήψη απόφασης περί διαγραφής ή μη οφειλών από τέλη παρεπιδημούντων.
11. Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής παροχής υπηρεσιών. 
12. Έγκριση πρωτοκόλλων προσωρινής και οριστικής παραλαβής έργων.
13. Λήψη απόφασης περί έγκρισης ή μη συμμετοχής του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων στην «Αμφικτυονία Αρχαίων Ελληνικών Πόλεων».
14. Λήψη απόφασης περί τροποποίησης της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.
15. Αλλαγή μέλους Ομάδας Έργου του Κέντρου Κοινότητας και του Κοινωνικού Φαρμακείου Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.

(Visited 20 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*