ΕL – Gallery στο Χαλκί της Νάξου: Υπέροχα Χριστουγεννιάτικα δώρα σε εξαιρετικές τιμές!

chalki christmas 2
admin
07/12/2017 16:36
 
 
 

Αναζητάτε ιδέες για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι, τη διακόσμηση του σπιτιού & πρωτότυπα δωράκια για να χαρίσετε στους αγαπημένους σας;

Για τις Χριστουγεννιάτικες αγορές σας εν όψει εορτών επισκεφθείτε το ΕL – Gallery στο Χαλκί της Νάξου …όπου είναι γεμάτο θησαυρούς! Εδώ θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων σε πολύ προσιτές τιμές – πανέμορφα αντικείμενα, χρηστικά και διακοσμητικά, είδη σπιτιού, μοναδικά κοσμήματα και αξεσουάρ, αντικείμενα ζωγραφικής Χριστουγεννιάτικα γούρια και πολλά-πολλά άλλα μοναδικά δώρα, όλα σε εξαιρετικές τιμές!

Χειροποίητες Δημιουργίες, δώρα για εσάς και τους αγαπημένους σας, δώρα για τους φίλους, δώρα για το δικό σας σπίτι ή αυτό που θα επισκεφθείτε.

Υπέροχα Χριστουγεννιάτικα δώρα …σε μεγάλες ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ.

Για ιδιαίτερα δώρα σε αυτούς που αγαπάτε και που σας αγαπούν, όλα φτιαγμένα από χέρια με πολλή αγάπη, θα σας περιμένουν στο ΕL- Gallery χειροποίητων δημιουργιών στο Χαλκί.

Υποσχόμαστε όμορφες εκπλήξεις για τους επισκέπτες μας, καφεδάκι, ρακί, νόστιμες λιχουδιές και μια Χριστουγεννιάτικη αγορά αντικειμένων τέχνης και δημιουργίας!

Αυτές τις γιορτές κάνετε πρωτότυπα δώρα τα οποία θα προσφέρουν μοναδικές αναμνήσεις!

Αποχαιρετίστε με χαρά και αγάπη το 2017 και δεχτείτε με ευγνωμοσύνη όλα όσα σας προσέφερε, αλλά και όσα θα έρθουν!!

(Visited 17 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*