Δεν θα το πιστεύετε! Δείτε πόσα εκατομμύρια προβολές έχει το τραγούδι της ταινίας του Bollywood που γυρίστηκε στη Νάξο

bolywood naxos
admin
07/01/2018 23:51
 
 
 

Ξεπέρασε και την πιο αισιόδοξη πρόβλεψη η παγκόσμια προβολή που γίνεται στη Νάξο με το video clip του τραγουδιού “Swag Se Swagat Song” της Ινδικής ταινίας Tiger Zinda Hai” –παραγωγής Bollywood- που γυρίστηκε στο νησί!

Το τραγούδι που ανέβηκε στο youtube στις 20 Νοεμβρίου 2017 (πριν ενάμιση μήνα δηλαδή περίπου), έχει το ασύλληπτο νούμερο των 200.890.905 προβολών …και συνεχίζει!

Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ η ταινία σπάει κάθε ρεκόρ επιτυχίας στις κινηματογραφικές αίθουσες με τους πρωταγωνιστές και τους συντελεστές της να είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι, κάτι που εκδηλώνουν συνεχώς με αναρτήσεις τους στα στα social media.

Οι φωτογραφίες των πρωταγωνιστών με φόντο την Πορτάρα ή άλλων περιοχών της Νάξου, φιγουράρουν εκτός από τα σocial media και σε πολλά sites που αναφέρονται σε αυτούς και την ταινία. 

Ωστόσο, η ταινία που έκανε πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 22 Δεκεμβρίου, σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο…

Η Νάξος …πρωταγωνίστρια

«Πρωταγωνίστρια» στην ταινία του Bollywood «Η τίγρης είναι ζωντανή» (“Tiger Zinda Hai”) είναι η Νάξος, η οποία επελέγη από την Jash Raj Films, τη μεγαλύτερη – ίσως – εταιρεία παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών της Ινδίας, ως φυσικό σκηνικό για ένα τμήμα των γυρισμάτων, καθώς και για ένα από τα τραγούδια της ταινίας. (Διαβάστε για τα γυρίσματα της ταινίας στη Νάξο).

Η Πορτάρα (το πλέον αναγνωρίσιμο σημείο του νησιού), το λιμάνι, αλλά και κάποια στενά της Χώρας περνούν μπροστά από τα μάτια εκατοντάδων εκατομμυρίων θεατών, τόσο από το video clip του τραγουδιού, όσο και από την ταινία που προβάλλεται από 22 Δεκεμβρίου στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Τους κεντρικούς ήρωες υποδύονται οι διάσημοι ηθοποιοί Salman Khan και Katrina Kaif, που συναντιούνται ξανά στο πλατό μετά από πέντε χρόνια για το sequel της τελευταίας ταινίας τους “Ek Tha Tiger” («Ήταν μια τίγρη» σε ελεύθερη μετάφραση).

https://www.youtube.com/watch?v=xmU0s2QtaEY 

(Visited 37 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*