Νάξος: Με απαγόρευση της κυκλοφορίας και την παρουσία αστυνομικής δύναμης οι εργασίες για τη μεταφορά νερού από τη γεώτρηση του Αϊ Λια

 
 
 

geotrisi ailia 3

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προσωρινού χαρακτήρα στο οδικό δίκτυο της Νάξου και συγκεκριμένα στο δρόμο που εκτελούνται τα έργα για τη μεταφορά του νερού από τη γεώρτηση του Αϊ Λιά ανακοίνωσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου.  

Όπως είναι γνωστό, αγρότες και κτηνοτρόφοι της περιοχής, με κινητοποιήσεις που έκαναν, δεν έχουν επιτρέψει μέχρι σήμερα την εκτέλεση του έργου. Το θέμα, έχει συζητηθεί στο δημοτικό συμβούλιο το οποίο έχει αποφασίσει κατά πλειοψηφία τη μεταφορά 50.000 κυβικών νερού από τη συγκεκριμένη γεώτρηση, στο δίκτυο που υδροδοτεί τη Χώρα Νάξου, μέχρι την 31-12-2018. 

Οι εργασίες σήμερα εκτελούνται παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, προκειμένου σε περίπτωση ανάγκης να παρέμβει για να μην εμποδιστεί ξανά η εξέλιξη των εργασιών.

Όπως ανακοίνωσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν στη Νάξο λόγω εκτέλεσης εργασιών σε τμήμα του επαρχιακού οδικού δικτύου το χρονικό διάστημα από σήμερα 19 Οκτωβρίου έως 3 Νοεμβρίου 2018.

Ειδικότερα, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία των οχημάτων από τις 6:00 το πρωί έως τις 7:00 το βράδυ, καθημερινά για όλο το προαναφερόμενο χρονικό διάστημα ως εξής:

· Στο τμήμα της επαρχιακής οδού Χώρας – Αγιασού, από τη διασταύρωση της με την επαρχιακή οδό Χώρας – Απειράνθου έως τη διασταύρωση της με την αγροτική οδό που οδηγεί στο Δαμαριώνα (μήκος 1.000 μ.).

· Επί της αγροτικής οδού που οδηγεί στο Δαμαριώνα έως τη δημοτική γεώτρηση που θα καταλήξουν οι εκτελούμενες εργασίες (μήκος 1.000 μ.).

“Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, την ασφαλή μετακίνηση, την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων και πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση και τις υποδείξεις των ρυθμιστών της κυκλοφορίας, επιλέγοντας εναλλακτικές διαδρομές. Εξαιρούνταν τα οχήματα έκτακτης ανάγκης” σημειώνεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας.

(Visited 14 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*