VIDEO: Σε εξέλιξη το πιο ζωντανό και επιτυχημένο Bazaar που έχει γίνει ποτέ στη Νάξο

 
 
 

bazaar andriana 6

Σε εξέλιξη βρίσκεται στη Νάξο, το Bazaar αγάπης για την Ανδριάνα, ίσως το πιο ζωντανό και επιτυχημένο που έχει γίνει ποτέ στο νησί.

Το Σάββατο, πρώτη ημέρα του Bazaar πλήθος κόσμου βρέθηκε στο κατάστημα που έχουν εκτεθεί οι χειροποίητες δημιουργίες προς πώληση για να συγκεντρωθούν τα χρήματα για τη μικρή Ανδριάνα. Καθόλη τη διάρκεια της ημέρας και με σύμμαχο τον πολύ καλό καιρό, εκατοντάδες κόσμου «πέρασαν» από το «κατάστημα της αγάπης» ψώνισαν, διασκέδασαν, κεράστηκαν και γενικότερα δήλωσαν το «παρών» τους στη μεγάλη αυτή πράξη αγάπης και αλληλεγγύης.

bazaar andriana 1

Απίστευτα όμορφες αλλά και χρήσιμες όλες οι χειροποίητες δημιουργίες που έχουν φτιάξει δεκάδες ανθρώπων (κυρίως γυναικών) με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για την αποκατάσταση του χεριού της Ανδριάνας που το έχασε μετά από σοβαρό τραυματισμό.
Ιδιαίτερα μεγάλη είναι η ικανοποίηση των διοργανωτριών του Bazaar που δε σταμάτησαν καθόλη τη διάρκεια της ημέρας να το στηρίζουν.
Το Σάββατο, πρώτη ημέρα του Bazaar ήταν κυρίως αφιερωμένη στα παιδιά τα οποία διασκέδασαν, κεράστηκαν, έπαιξαν και χάρισαν τη ζωντάνια και τα χαμόγελα τους σε όλους όσοι το επισκέφτηκαν.

bazaar andriana 2

Την Κυριακή πολλές εκπλήξεις περιμένουν όχι μόνο τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους. Ο βραβευμένος chef Νίκος Δημητροκάλης, θα βρίσκεται εκεί και θα κερνάει (από την καταπληκτική του πίτσα) όλο τον κόσμο. Εκτός από αυτό, θα υπάρχουν λογής-λογής σπιτικά κεράσματα, προσφορά των διοργανωτριών αλλά και καταστημάτων της Νάξου που στηρίζουν την προσπάθεια. Εκεί θα βρεθεί και η μικρή Ανδριάνα, η οποία όπως δήλωσε στο naxostimes η Νικολέτα Βερνίκου-Μαθιάσου (θεία της) είναι ιδιαίτερα συγκινημένη με την αγάπη και τη συμπαράσταση του κόσμου.

Να σημειωθεί ότι εκτός τους πολλούς χορηγούς από τη Νάξο το «παρών» στο Bazaar αγάπης για την Ανδριάνα, έδωσε και ο δήμος Γαλατσίου που πρόσφερε παιχνίδια στα παιδιά που βρέθηκαν εκεί.

{youtube}cIOaB59QiHY{/youtube} 

bazaar andriana 3bazaar andriana 4bazaar andriana 5bazaar andriana 6bazaar andriana 7bazaar andriana 9bazaar andriana 10bazaar andriana 11bazaar andriana 8

(Visited 40 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*