Το Consume-Less Med Νάξου στηρίζει τις «Δεύτερες Ευκαιρίες»

 
 
 

Consume Less Med naxos 3 

Συμμετέχοντας ως κύριος εταίρος στο καινοτόμο Ευρωπαϊκό Διακρατικό Πρόγραμμα “Interreg Med Consume-Less”, ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, προτείνει δράσεις αειφόρου περιβαλλοντικής πολιτικής που στοχεύουν αφενός, στην υπεύθυνη κατανάλωση ενέργειας και νερού και αφετέρου στη μείωση δημιουργίας αποβλήτων, προωθώντας παράλληλα την τοπική πολιτιστική κληρονομιά του τόπου.

Consume Less Med naxos 2

Το πρόγραμμα “Consume-Less” απευθύνεται σε τουριστικές επιχειρήσεις του προορισμού, όπως τουριστικά καταλύματα, καφέ, εστιατόρια και κάθε είδους καταστήματα τροφίμων και χειροτεχνίας.

H ομάδα του Consume-Less Med Νάξου βρέθηκε την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018 στο κτίριο του Γενικού Λυκείου Νάξου, όπου φιλοξενείται το «Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας» και παρουσίασε στους ενήλικες μαθητές του τις δράσεις του προγράμματος, συζητώντας μαζί τους τις προτάσεις και τους προβληματισμούς τους, σε θέματα αειφόρου περιβαλλοντικής πολιτικής.

Consume Less Med naxos 1

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα του προγράμματος και τις τουριστικές επιχειρήσεις που συμμετέχουν σε αυτό μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του www.consumelessmed.org .

(Visited 25 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*