VIDEO: Εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Αρσενίου Νάξου (φώτος)

 
 
 

pita 2019 syllogos agersaniou 5

Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα έκοψε την Κυριακή το πρωί –ημέρα των Θεοφανίων- ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Αρσενίου.

Ακολουθώντας την παράδοση των τελευταίων χρόνων το νέο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου (που αποτελείται από νεαρά σε ηλικία μέλη) πραγματοποίησε την εκδήλωση αμέσως μετά τον αγιασμό των υδάτων στο μικρό λιμανάκι της Αγίας Άννας.

pita 2019 syllogos agersaniou 10

pita 2019 syllogos agersaniou 8

Στην αίθουσα του κέντρου «Γοργόνα» φίλοι και μέλη του Συλλόγου έκοψαν τη βασιλόπιτα που ευλόγησε ο π. Συμεών, και αντάλλαξαν ευχές για το νέο χρόνο.

pita 2019 syllogos agersaniou 7

Στην όμορφη εκδήλωση, παρόντες μεταξύ άλλων ήταν ο αντιπεριφερειάρχης και έπαρχος Νάξου Γιάννης Μαργαρίτης, οι αντιδήμαρχοι Δημήτρης Λιανός (που θα είναι και υποψήφιος δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων) και ο Μανώλης Πολυκρέτης, ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Βαγγέλης Παντελιάς, οι δημοτικοί σύμβουλοι Σταμάτης Σέργης και Αντώνης Βασαλάκης και ο υποψήφιος δήμαρχος Λεονάρδος Χατζηανδρέου.

pita 2019 syllogos agersaniou 4

Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγερσανίου Μιχάλης Σέργης ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά και ανακοίνωσε ότι το νέο διοικητικό συμβούλιο, ως μια πρώτη δραστηριότητα, έχει δημιουργήσει στο Αγερσανί, δανειστική βιβλιοθήκη.

{youtube}qWiBgHfBy90{/youtube}

pita 2019 syllogos agersaniou 2

pita 2019 syllogos agersaniou 9

pita 2019 syllogos agersaniou 6

(Visited 29 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*