Πολύωρη ταλαιπωρία για επιβάτες της Sky Express από Νάξο για Αθήνα

 
 
 

Πολύωρη ταλαιπωρία περίμενε τους επιβάτες πτήσης της Sky Express από Νάξο για Αθήνα την Πέμπτη το πρωί.

Η πτήση ήταν προγραμματισμένη για τις 11:00 το πρωί της Πέμπτης όταν οι 42 επιβάτες μπήκαν στο αεροπλάνο για το ταξίδι τους και άκουσαν από τα μεγάφωνα ότι το αεροπλάνο ήταν …υπέρβαρο και θα έπρεπε κάποιοι από αυτούς να βγουν και να περιμένουν μια επόμενη έκτακτη πτήση για να πετάξουν στον προορισμό τους.

Στα μεγάφωνα ακούστηκαν τα ονόματα όσων θα έπρεπε να εξέλθουν από το αεροπλάνο και να περιμένουν «για λίγο» όπως τους διαβεβαίωσαν την επόμενη έκτακτη πτήση.

18 άτομα παρέμειναν στο αεροδρόμιο της Νάξου αναμένοντας το επόμενο αεροπλάνο της εταιρίας για να φύγουν για Αθήνα…

«Μας είπαν ότι άμεσα θα ερχόταν το αεροπλάνο όμως αυτό έφτασε στις 14:20 κι εμείς περιμέναμε στο αεροδρόμιο της Νάξου… Είμασταν εκεί από τις 10:00 το πρωί για να «πετάξουμε» για Αθήνα και καταλήξαμε να περιμένουμε κοντά 5 ώρες. Καμία ενημέρωση για την ακριβή ώρα αναχώρησης μας δεν υπήρξε και ως «όμηροι» είμασταν εκεί μη γνωρίζοντας καν πότε θα φτάσουμε στον προορισμό μας. Μάλιστα, ακόμα και το κιλικίο του αεροδρομίου ήταν κλειστό για την περισσότερη (άνοιξε αργότερα μετά από ενημέρωση του υπεύθυνου)» σημείωσαν στο naxostimes.gr επιβάτες.

Και το «μαρτύριο» δεν τελείωσε εδώ αφού όπως καταγγέλλουν οι επιβάτες αφού (επιτέλους) ήρθε το αεροπλάνο και έφτασαν στην Αθήνα, εκεί ξεκίνησε ένας ακόμα Γολγοθάς… Οι αποσκευές τους ήταν άφαντες!

«Δεν υπήρξε καμία ενημέρωση. Μας έστελναν από εδώ κι από εκεί για να πάρουμε υποτίθεται τις αποσκευές μας και κανείς δεν ήξερε τίποτα. Μπορεί να ήταν έκτακτη η πτήση αλλά δεν υπήρχε κανένας συντονισμός και καμία ενημέρωση» σημειώνουν.

Τελικά μετά από αρκετή ώρα (περίπου στις 15:40) βρέθηκαν οι αποσκευές και το περιπετειώδες ταξίδι κάπου εκεί τελείωσε…

(φώτο: αρχείου)

(Visited 131 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*