VIDEO: Εκδήλωση της Ένωσης Ξενοδόχων Νάξου με …δυναμικό «παρών» υποψηφίων (φώτος)

 
 
 

Με την παρουσία πλήθους κόσμου αλλά το σύνολο σχεδόν των υποψηφίων δημάρχων Νάξου και Μικρών Κυκλάδων πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το βράδυ η εκδήλωση της Ένωσης Ξενοδόχων Νάξου για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Στην εκδήλωση που έγινε στο ξενοδοχείο Golden Sun το «παρών» μεταξύ άλλων έδωσαν ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης, ο αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Μαργαρίτης, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι Νομικών Προσώπων, οι υποψήφιοι δήμαρχοι Δημήτρης Λιανός, Λεονάρδος Χατζηανδρέου, Βασίλης Βρούτσης, Ιάκωβος Γιακουμής και Μιχάλης Τουλούπης, ο πολιτευτής της ΝΔ στις Κυκλάδες Γιώργος Βακόνδιος, ο π. δήμαρχος Νάξου Νίκος Μαράκης, o π. δήμαρχος Δρυμαλίας Γιάννης Μπαρδάνης, οι πρόεδροι του Συλλόγου Μαζικής Εστίασης και ΠΑΟΝ κ.κ. Γιάννης Μαγγιώρος και Γιώργος Ποντικιάν καθώς και άλλοι εκπρόσωποι φορέων.

katsaras pita xenodoxon 2019 24

Ο πρόεδρος της Ένωσης Βαγγέλης Κατσαράς μίλησε για για τον ελληνικό τουρισμό και την ανάπτυξη του τα τελευταία χρόνια αλλά και την υποχρέωση όλων να τον προστατεύσουν και να αναλάβει ο καθένας την ευθύνη που του αναλογεί.

«Το κλειδί της επιτυχίας για τον τουρισμό είναι το value for money» σημείωσε ο κ. Κατσαράς επισημαίνοντας παράλληλα τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος των ξενοδόχων.
Αναφερόμενος στον ναξιακό τουρισμό σημείωσε ότι φέτος θα κινηθεί στα ίδια επίπεδα με την περυσινή χρονιά όπως μαρτυρούν οι μέχρι τώρα κρατήσεις. Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων έκανε κι έναν απολογισμό του έργου της Ένωσης. «Βγάλαμε νέο λογότυπο και με αυτό πορευόμαστε σε κάθε προβολή, αναβαθμίσαμε το site μας ενώ είμαστε πολύ κοντά στην ίδρυση ενός ενιαίου φορέα με σκοπό την ανάδειξη των εναλλακτικών μορφών τουρισμού με κύριο στόχο την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου».

Ο κ. Κατσαράς δεν παρέλειψε επίσης να αναφερθεί στα μονοπάτια της Νάξου και στις ενέργειες που έχουν γίνει τόσο από το την Ένωση Ξενοδόχων όσο και την Περιφέρεια και το δήμο για την ανάδειξη τους.

 margaritis giannis pita xenodoxon 2019 1

Ο αντιπεριφερειάρχης και έπαρχος Νάξου Γιάννης Μαργαρίτης μίλησε για τη συνεργασία της περιφέρειας με την Ένωση τόσο στο θέμα της ανάδειξης των μονοπατιών όσο και στην προβολή της Νάξου μέσα από τις εκθέσεις σε όλο τον κόσμο. Μάλιστα κάλεσε τους ξενοδόχους σε αυτές, για την προβολή της Νάξου και των επιχειρήσεων τους.

 margaritis man pita xenodoxon 2019 2

Ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης συγχάρηκε την Ένωση Ξενοδόχων για την προσφορά της στον τουρισμό σημειώνοντας ότι «για να αναπτυχθεί ο τουρισμός σε έναν τόπο παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες και ένας από αυτούς είναι και τα ξενοδοχεία».

lianos pita xenodoxon 2019 26

Ο αντιδήμαρχος και υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Λιανός έδωσε σε όλους τις ευχές του για «καλή σεζόν και πολλές δουλειές» ενώ ο υποψήφιος δήμαρχος Βασίλης Βρούτσης ευχήθηκε «συνεργασία όλων των παραγωγικών τομέων της Νάξου».

vroutsis vas pita xenodoxon 2019 27

«Αν δεν υπάρχει συνεργασία δεν θα πετύχουμε τους στόχους μας» σημείωσε και συνεχάρη την Ένωση Ξενοδόχων για την προώθηση θεμάτων του νησιού.

xatziandreou pita xenodoxon 2019 1

Ο υποψήφιος δήμαρχος Λεονάρδος Χατζηανδρέου σημείωσε ότι θα πρέπει να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να έχουμε ένα «σωστό τουρισμό με διάρκεια και ποιότητα ώστε οι επισκέπτες του νησιού να γίνονται οι πρεσβευτές της Νάξου στον τουρισμό».

«Εμείς εδώ θα πρέπει να έχουμε μια δική μας πολιτική και πρόγραμμα για τον τουρισμό και άμεση συνεργασία με τους ξενοδόχους και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς» σημείωσε και συνεχάρη το Δ.Σ. της Ένωσης για τη «σημαντική πρωτοβουλία και προσπάθεια που γίνεται για τα μονοπάτια».

Τις ευχές τους στην Ένωση Ξενοδόχων έδωσαν και οι άλλοι δύο υποψήφιοι Ιάκωβος Γιακουμής και Μιχάλης Τουλούπης καθώς και ο πολιτευτής της ΝΔ στις Κυκλάδες Γιώργος Βακόνδιος.

pita xenodoxon 2019 29

Στην εκδήλωση υπήρχε πλούσια λαχειοφόρος αγορά με πολλά δώρα, φαγητό και ποτό, αλλά και ζωντανή μουσική από τους Νίκο Κάραλη και Άγγελο Μαστρογιαννόπουλο.

Όλοι διασκέδασαν, χόρεψαν και πέρασαν μια ευχάριστη βραδιά. Να σημειώσουμε ότι το χορό άνοιξε ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης ο οποίος προσκάλεσε μαζί του …στο χορό τους υποψήφιους δημάρχους.

{youtube}dXNliWkBZts{/youtube}

pita xenodoxon 2019 1lianos kaiti pita xenodoxon 2019 25margaritis giannis pita xenodoxon 2019 19pita xenodoxon 2019 2pita xenodoxon 2019 3pita xenodoxon 2019 4pita xenodoxon 2019 5pita xenodoxon 2019 6pita xenodoxon 2019 7pita xenodoxon 2019 10pita xenodoxon 2019 11pita xenodoxon 2019 12pita xenodoxon 2019 15pita xenodoxon 2019 20pita xenodoxon 2019 22pita xenodoxon 2019 30pittaras pita xenodoxon 2019 18polyxronakos pita xenodoxon 2019 23refenes pita xenodoxon 2019 13

(Visited 8 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*