VIDEO: Με επιτυχία το Αποκριάτικο γλέντι των εργαζομένων στο δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων (φώτος)

 
 
 

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το βράδυ η αποκριάτικη εκδήλωση των υπαλλήλων του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στο Γλινάδο.

Στην εκδήλωση παρόντες μεταξύ άλλων ήταν σχεδόν όλοι οι υπάλληλοι του δήμου και τα μέλη του Σωματείου των εργαζομένων, καθώς επίσης ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης, αντιδήμαρχοι, πρόεδροι νομικών προσώπων και δημοτικοί σύμβουλοι, ο υποψήφιος δήμαρχος Λεονάρδος Χατζηανδρέου και ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων της Ν.Δ. Φίλιππος Φόρτωμας.

ypalliloi dimou xoros 15

Ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων χαιρέτησε την εκδήλωση ευχαριστώντας τους υπαλλήλους του δήμου για τη συνεργασία που είχαν όλα αυτά τα χρόνια. «Οι υπάλληλοι του δήμου είναι ο μοχλός για την καλή λειτουργία του» σημείωσε ο κ. Μαργαρίτης.

ypalliloi dimou xoros 17

Ο υποψήφιος δήμαρχος Λεονάρδος Χατζηανδρέου αφού ευχαρίστησε τους εργαζόμενους για την πρόσκληση και τους συνεχάρη για τη δουλειά τους σημείωσε ότι η σχέση δημοτικής διοίκησης και εργαζομένων «είναι μια σχέση ισότιμη, αλληλεγγύης και αδελφοσύνης». «Είμαστε συνάδελφοι σε ένα δύσκολο και μεγάλο έργο» τόνισε.

ypalliloi dimou xoros 11

Οι παραβρισκόμενοι διασκέδασαν με ζωντανή παραδοσιακή μουσική και νησιώτικα τραγούδια και χόρεψαν με την ψυχή τους.

{youtube}wAaU1Ls1m5E{/youtube}

 

ypalliloi dimou xoros 9

ypalliloi dimou xoros 5

ypalliloi dimou xoros 7

ypalliloi dimou xoros 10

(Visited 20 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*