VIDEO: Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση για την κοπή πίτας της ΝΔ στη Νάξο (φώτος)

 
 
 

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΔ το Σάββατο το βράδυ στη Νάξο.

pita ND 2019 3

Στην εκδήλωση που διοργάνωσαν η Δημοτική Τοπική Οργάνωση και η ΟΝΝΕΔ Νάξου και Μικρών Κυκλάδων μεταξύ άλλων το «παρών» έδωσαν ο π. Υπουργός, Τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Ν.Δ. και βουλευτής Κυκλάδων Γιάννης Βρούτσης, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και υποψήφιος ευρωβουλευτής Κωνσταντίνος Δέρβος, ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης, ο αντιπεριφερειάρχης και έπαρχος Νάξου Γιάννης Μαργαρίτης, αντιδήμαρχοι, πρόεδροι νομικών προσώπων, ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων Φίλιππος Φόρτωμας ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κυκλάδων Χρήστος Καφτηράνης και οι πολιτευτές Κατερίνα Μονογιού και Γιώργος Βακόνδιος.

pita ND 2019 17

pita ND 2019 22

pita ND 2019 24

Την πίτα ευλόγησε ο πατέρας Ιωάννης Μανιός ενώ ο τυχερός της χρονιάς, που κέρδισε το φλουρί, ήταν ο Γιάννης Βρούτσης στον οποίο όλοι ευχήθηκαν καλή δύναμη και καλή επιτυχία.

pita ND 2019 7

pita ND 2019 8

Ο πρόεδρος της ΔΗΜ. ΤΟ Στέφανος Στρατούρης και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Νάξου και Μικρών Κυκλάδων υπογράμμισαν την ανάγκη για συστράτευση και συσπείρωση των όλων ώστε η ΝΔ να πάρει μεγάλη νίκη στις εκλογές.

pita ND 2019 9

pita ND 2019 20

«Η ΝΔ δεν είναι άθροισμα προσώπων αλλά αρχές και αξίες αναλλοίωτες στην πορεία του χρόνου» σημείωσε ο Γιάννης Βρούτσης ο οποίος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις επερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις. Ο π. Υπουργός κάλεσε όλους να στηρίξουν τα ψηφοδέλτια που στηρίζει η ΝΔ, το Γιώργο Χατζημάρκο στην περιφέρεια και το Δημήτρη Λιανό στο δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων αλλά και τον φιλοξενούμενο στην εκδήλωση υποψήφιο ευρωβουλευτή Κωνσταντίνο Δέρβο.
«Είμαι περήφανος που υπηρετώ τις Κυκλάδες» σημείωσε κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Βρούτσης και πρόσθεσε: «Από εδώ ξεκίνησα, εδώ συνεχίζω κι εδώ θα ολοκληρώσω την πολιτική μου σταδιοδρομία».

pita ND 2019 19

Τα συγχαρητήρια του στην ΟΝΝΕΔ Νάξου και Μικρών Κυκλάδων έδωσε ο Κωνσταντίνος Δέρβος ο οποίος εξέφρασε τη χαρά του που βρίσκεται στη Νάξο. Όπως είπε ο ίδιος επέλεξε να ασχοληθεί με την πολιτική προκειμένου να συνεισφέρει να αλλάξουν αυτά που «μας χαλάνε» εξηγώντας παράλληλα ότι οι πολιτικοί «δεν είναι όλοι ίδιοι».

«Βλέπω τους νέους να φεύγουν στο εξωτερικό και αυτό με θίγει ως Έλληνα και ως νέο. Δεν θα τα αλλάξουμε όλα σε μια μέρα… Έχουμε σχέδιο. Εμείς δε θέλουμε να ζούμε με επιδόματα, θέλουμε κανονικές δουλειές για όλους» σημείωσε και εξήγησε ότι επέλεξε να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής αφού τα επόμενα 10 χρόνια όλες οι αποφάσεις που θα κρίνουν τις τύχες μας θα λαμβάνονται στην Ευρώπη.

pita ND 2019 12

Ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης ανακοίνωσε ότι ο αντιδήμαρχος και υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Λιανός βρίσκεται στο Κουφονήσι, γι αυτό δεν είναι παρών στην εκδήλωση και κάλεσε όλους να στηρίξουν την υποψηφιότητα του.

«Ως δημοτική αρχή είμαστε πρότυπο σύμπνοιας και έτσι θα πρέπει να συνεχίσουμε» σημείωσε και πρόσθεσε ότι ο ίδιος και η παράταξη του κατάφεραν μετά από 51 χρόνια να «βάψουν» γαλάζιο το δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

pita ND 2019 13

Για «άψογη συνεργασία» μεταξύ δήμου και περιφέρειας έκανε λόγο στην ομιλία του ο αντιπεριφερειάρχης και έπαρχος Νάξου Γιάννης Μαργαρίτης ο οποίος σημείωσε ότι από την Περιφερειακή αρχή Χατζημάρκου έγιναν πολλές προσπάθειες για να επιλυθούν σημαντικά ζητήματα των νησιών όμως «δεν υπήρχε υποστήριξη από το κεντρικό κράτος».

pita ND 2019 14

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Χρήστος Καφτηράνης κάλεσε όλους «να παλέψουν» για τη ΝΔ η οποία θε είναι κυβέρνηση μετά τις εκλογές. Όπως είπε το 2019 είναι χρονιά εκλογών και θα πρέπει να στηριχτούν οι υποψήφιοι της ΝΔ.

pita ND 2019 15

«κ. Μαργαρίτη εγώ θα είμαι δίπλα σας για ότι κι αν επιλέξετε την επόμενη ημέρα» σημείωσε ο υποψήφιος βουλευτής Φίλιππος Φόρτωμας απευθυνόμενος στο Μανόλη Μαργαρίτη τον οποίο συνεχάρη για την ενότητα την οποία έχει διατηρήσει μεταξύ των στελεχών της δημοτικής του παράταξης.
«Εμείς θα είμαστε εδώ με το Γιάννη Βρούτση και τους υποψήφιους βουλευτές της ΝΔ να παλέψουμε για τη νησιωτικότητα» σημείωσε.

pita ND 2019 16

«Σας θέλω κοντά μου» σημείωσε η πολιτευτής Κατερίνα Μονογιού η οποία υπογράμμισε παράλληλα ότι ο λόγος που δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί όλοι οι υποψήφιοι στο νομό είναι ότι η σχετική νομοθεσία για τα ψηφοδέλτια δεν έχει γίνει ακόμα σαφής.

pita ND 2019 18

«Η Νάξος προοδεύει τα τελευταία χρόνια και θα πρέπει να δούμε ποιοι θα μπορούσαν να επενδύσουν στο νησί για να πάει μπροστά» τόνισε ο πολιτευτής Γιώργος Βακόνδιος ο οποίος σημείωσε ότι “η ΝΔ θα είναι η επόμενη κυβέρνηση αλλά θα πρέπει ο Νίκος Μανιός και ο Αλέξης Τσίπρας να μην πάρουν πάνω από 25% στις Κυκλάδες”.

{youtube}fODAKcfaotw{/youtube}

*Η ΔΗΜ. Τ.Ο. και η ΟΝΝΕΔ Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ευχαριστούν τα ξενοδοχεία Astir και Princess για τη φιλοξενία.

pita ND 2019 2

pita ND 2019 4

pita ND 2019 5

pita ND 2019 23

pita ND 2019 6

pita ND 2019 11

pita ND 2019 25

 

pita ND 2019 21

(Visited 59 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*