«Η Αριάδνη στη Νάξο» και «Η Αρπαγή του Διονύσου»: Δρώμενο …για λίγους (χωρίς video+χωρίς φώτος)

 
 
 

Απογοητευμένοι αποχώρησαν, αφού δεν μπόρεσαν να δουν το δρώμενο που εκτυλίχθηκε την Παρασκευή το βράδυ κάτω από την Πορτάρα οι εκατοντάδες κόσμου που είχαν συρρεύσει εκεί από νωρίς…

Απογοητευμένοι αποχωρήσαμε κι εμείς αφού δεν μας επέτρεψε την είσοδο –ως ΜΜΕ- προκειμένου να καταγράψουμε το συμβάν και να το αναμεταδώσουμε μέσα από τη σελίδα μας ο αντιδήμαρχος και υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Λιανός.

«Η Αριάδνη στη Νάξο» και «Η Αρπαγή του Διονύσου από τους Τυρρηνούς πειρατές» ήταν το δρώμενο το οποίο αναπαραστάθηκε κάτω από την Πορτάρα την Παρασκευή το βράδυ στο πλαίσιο του τριήμερων εκδηλώσεων του Καρναβαλιού της Νάξου.
Πλήθος κόσμου συνέρρευσε από νωρίς το βράδυ στο δρόμο που οδηγεί στην Πορτάρα προκειμένου να παρακολουθήσουν το δρώμενο, όμως ελάχιστοι ήταν οι τυχεροί που μπόρεσαν να το δουν.

Η εκδήλωση απογοήτευσε τους περισσότερους όχι γιατί οι εθελοντές ή οι υπεύθυνοι της παραγωγής δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους – το αντίθετο- ήταν καταπληκτικοί, αλλά από το γεγονός ότι η αναπαράσταση κατά το μεγαλύτερο μέρος της εκτυλίχθηκε στο Βίντσι μέσα κι έξω από τη θάλασσα και μέσα στο βράχο κάτω από τα Παλάτια κι ήταν αδύνατον κανείς να το παρακολουθήσει από μακριά παρά μόνο ως μια συνολική εικόνα χωρίς να μπορεί να δει τις λεπτομέρειες και το αποτέλεσμα της πολύ καλής δουλειάς των συντελεστών.

Μοιραία οι περισσότεροι αποχώρησαν και μάλιστα μαζικά και απογοητευμένοι όπως δήλωσαν στο naxostimes…

Και δεν έφτανε μόνο αυτό. Ως «αρχιφύλακας» ο αντιδήμαρχος και υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Λιανός δεν επέτρεψε την είσοδο στο χώρο διεξαγωγής του δρώμενου στα ΜΜΕ (ή μόνο στο naxostimes;) προκειμένου τουλάχιστον να μεταφέρουν την εικόνα στον κόσμο που δεν μπόρεσε να το παρακολουθήσει.

Μας είπε να περιμένουμε την …αναπαράσταση του δρώμενου που ΠΟΤΕ δεν έγινε…

Ο κ. Λιανός πεισματικά μας έκλεισε το δρόμο για να μην καταγράψουμε το δρώμενο και να μην ενημερώσουμε τους χιλιάδες αναγνώστες μας σχετικά με αυτό.

Πεισματικά μας έκλεισε το δρόμο προκειμένου να μη διαφημίσουμε τον τόπο μας και να δώσουμε την ευκαιρία να παίξει η Νάξος σε όλα τα μεγάλα πανελλαδικά κανάλια όπως κάθε χρόνο συμβαίνει μέσα από το naxostimes.gr και άλλα τοπικά ΜΜΕ και μάλιστα χωρίς καμία απαίτηση για …«χορηγία».

κ. Λιανέ, η Νάξος, η Πορτάρα, τα δρώμενα και ότι άλλο σχετίζεται με το νησί δεν είναι δική σας περιουσία ούτε έχετε το δικαίωμα να απαγορεύετε σε κανένα ΜΜΕ να καλύψει το οποιοδήποτε συμβάν που αφορά τη Νάξο. 

Υ.Γ.: Θερμά συγχαρητήρια στους συντελεστές της παράστασης και τους εθελοντές για τη δουλειά που έκαναν.

(Visited 201 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*