VIDEO: Το αδιαχώρητο στο Blue Star Delos την Καθαρά Δευτέρα – Μαζική φυγή των επισκεπτών του καρναβαλιού της Νάξου (φώτος)

 
 
 

Το αδιαχώρητο επικράτησε την Καθαρά Δευτέρα το απόγευμα στο λιμάνι της Νάξου και στη συνέχεια στο Blue Star Delos όπου μέρος των επισκεπτών του νησιού για το τριήμερο της Αποκριάς πήραν το δρόμο της επιστροφής.

Αυτό που οι περισσότεροι σχολίαζαν εκτός το πώς τα πέρασαν στο νησί το τριήμερο, ήταν ότι θύμιζε καλοκαίρι η πληρότητα του πλοίου και η κίνηση στο λιμάνι.

blue star kathara deytera 2019 2

Και πως άλλωστε να μη συμβαίνει αυτό αφού στο νησί φέτος οι αφίξεις έσπασαν ρεκόρ σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια αφού αυξήθηκαν κατά 21,9% σε σχέση με πέρυσι, σύμφωνα με τα στατιστικά του Λιμεναρχείου Νάξου.

Συγκεκριμένα φέτος κατά το τριήμερο της Αποκριάς στο λιμάνι της Νάξου αφίχθηκαν 3.058 άτομα ενώ την αντίστοιχη περίοδο το 2018 είχαμε 2.509 αφίξεις.

blue star kathara deytera 2019 1

Στην αύξηση των επισκεπτών σημαντικό ρόλο έπαιξε το γεγονός ότι κάθε χρόνο ολοένα και πιο γνωστό γίνεται το τριήμερο της αποκριάς στη Χώρα και τα χωριά του νησιού, αλλά και ο καλός καιρός που λες και ήταν ένα διάλειμμα μέσα στην κακοκαιρία του φετινού χειμώνα αλλά και της άνοιξης μέχρι σήμερα.

Εκτός από Αθηναίους και Ναξιώτες της Αθήνας, το νησί επισκέφτηκε πολύς κόσμος και από άλλες περιοχές της Ελλάδας και νησιά, όπως Πάρος, Σαντορίνη, Μυτιλήνη, Πελοπόννησο κ.ά.

blue star kathara deytera 2019 4

Όπως και να έχει η οικονομία του νησιού τονώθηκε έστω και για λίγο όπως και η ηρεμία του χειμώνα.
Πάντως ένα ακόμα αισιόδοξο μήνυμα είναι ότι οι κρατήσεις για το Πάσχα πάνε πολύ καλά κάτι που σημαίνει ότι φέτος η τουριστική περίοδος «ανοίγει» νωρίς, αν σκεφτεί κανείς ότι σύμφωνα με τις προκρατήσεις στα ξενοδοχεία του νησιού, προβλέπεται πολύ καλός τουριστικά και ο μήνας των εκλογών, ο Μάιος.

{youtube}_igo9PAsgOI{/youtube}

(Visited 21 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*