Επεισόδιο ξυλοδαρμού στη Nάξο με φόντο τις δημοτικές εκλογές (video)

Newsroom
25/05/2019 18:17
 
 
 

 

Ανάστατη είναι η Νάξος λίγες ώρες πριν προσέλθουν οι πολίτες στις κάλπες με το επεισόδιο ξυλοδαρμού που είχε πρωταγωνιστές τον αντιδήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανώλη Πολυκρέτη και ανθρώπους της δημοτικής παράταξης «Μαζί Αλλάζουμε» του κ. Λεονάρδου Χατζηανδρέου.

Τα γεγονότα κατήγγειλε η παράταξη «Μαζί Αλλάζουμε» αλλά επιβεβαιώνουν και μαρτυρίες τόσο πολιτών που βρίσκονταν στο σημείο της «συμπλοκής» όσο και της γυναίκας, θύμα του ξυλοδαρμού.

Σύμφωνα με τις παραπάνω μαρτυρίες, την Παρασκευή το μεσημέρι (περίπου 13:30) ενώ ένας άνδρας και μία γυναίκα της παράταξης «Μαζί Αλλάζουμε» μοίραζαν φυλλάδια στους πολίτες στην περιοχή του Δημαρχείου του νησιού, τους πλησίασε ο κ. Πολυκρέτης και τους επιτέθηκε αρχικά λεκτικά και στη συνέχεια χειροδίκησε στη γυναίκα.

Όπως η ίδια αναφέρει, ο κ. Πολυκρέτης ενεργώντας βίαια την έπιασε από τα μαλλιά, την πέταξε κάτω στο δρόμο και την έσυρε, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο τόσο για τον τραυματισμό της όσο και για το ΣΟΚ που υπέστη.

“Ήταν πολύ βίαιος. Με άρπαξε από τα μαλλιά και με πέταξε κάτω. Εγώ προσπάθησα να βάλω τα χέρια μου να προστατευτώ για να μη χτυπήσω στο κεφάλι…. Αν δεν υπήρχε κόσμος εκεί δεν ξέρω κι εγώ τι θα γινόταν” σημειώνει η γυναίκα.

Στη συνέχεια η γυναίκα προχώρησε σε μήνυση εναντίον του κ. Μανώλη Πολυκρέτη.

Ο αντιδήμαρχος και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Μανώλης Πολυκρέτης –όπως ο ίδιος ανέφερε στο naxostimes.gr- μόλις έμαθε σχετικά με τη μήνυση, αυτοβούλως και με τη συνοδεία του δικηγόρου του παρουσιάστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Νάξου όπου συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου, ενώ στη συνέχεια πέρασε την πόρτα του Εισαγγελέα όπου και απολογήθηκε και αφέθηκε ελεύθερος.

Αυτούσιο απόσπασμα από τη μήνυση που υποβλήθηκε ενάντια στον κ. Μανώλη Πολυκρέτη

Ο ίδιος ο κ. Πολυκρέτης αρνείται όλες τις κατηγορίες και όπως σημειώνει και ο ίδιος προχώρησε σε κατάθεση μηνύσεων για το συμβάν.

(Visited 3.134 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.