Κανονικά πληρώθηκαν μισθοί και επιδόματα από την ΕΑΣ Νάξου

admin
04/07/2015 10:50
 
 
 
Ανακοίνωσε εξέδωσε ο Σύλλογος Εργατοϋπαλλήλων της ΕΑΣ ΝΑΞΟΥ – ΑΕΣ ΑΕ, προκειμένου να αναδείξει το γεγονός ότι παρά την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα και τα capital controls η διοίκηση της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών και ειδικότερα ο πρόεδρος της Δημήτρης Καπούνης, φρόντισαν εγκαίρως να πληρωθούν κανονικά όλοι οι υπάλληλοι της Ένωσης, αλλά να πάρουν και το επίδομα αδείας τους. Η πράξη αυτή καταδεικνύει περίτρανα την ευαισθησία που διακατέχει όλο το ΔΣ και πρωτίστως τον πρόεδρο της ΕΑΣ- ΑΕΣ ΑΕ Καπούνη Δημήτριο“, σημειώνουν χαρακτηριστικά οι εργαζόμενοι στο Συνεταιρισμό της Νάξου.
 
Αναλυτικότερα η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
Παρά το γεγονός ότι η χώρα διανύει μια πολύ δύσκολη περίοδο και κατ’ επέκταση και οι πολίτες της, το ΔΣ της ΕΑΣ Νάξου – ΑΕΣ ΑΕ προχώρησε έγκαιρα στην καταβολή των μηνιαίων μισθών καθώς και του επιδόματος αδείας.              
Η πράξη αυτή καταδεικνύει περίτρανα την ευαισθησία που διακατέχει όλο το ΔΣ και πρωτίστως τον πρόεδρο της ΕΑΣ- ΑΕΣ ΑΕ κ. Καπούνη Δημήτριο.
Ο Σύλλογος Εργατοϋπαλλήλων ΕΑΣ ΝΑΞΟΥ – ΑΕΣ ΑΕ θα επικροτεί κάθε ενέργεια που θα έχει ως σκοπό το όφελος των εργαζομένων.
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Κατσαράς Ανδρέας
 
Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Σπυριδάκη Μαρούσα
(Visited 13 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*