Τέλος η αφισοκόλληση στη Νάξο

admin
07/11/2015 17:43
 
 
 

Τέλος στη ρύπανση με τις αφίσες, που είναι γεμάτες οι κολόνες στη Νάξο, προσπαθεί να δώσει η Δημοτική Κοινότητα Νάξου.

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας σε ανάρτηση που έκανε στο facebook, έχουν ήδη ενημερωθεί εγγράφως όλα τα τυπογραφεία προκειμένου να εφιστούν την προσοχή σε όσους πάνε να τυπώσουν αφίσες …για να τις κολλήσουν σε κολόνες της ΔΕΗ, δέντρα ή άλλους κοινόχρηστους χώρους της πόλης προκειμένου να διαφημίσουν τα καταστήματα τους ή εκδηλώσεις που γίνονται σε κάποια από αυτά.

Η κατάσταση, στην πόλη της Νάξου είχε ξεφύγει εντελώς, κυρίως το καλοκαίρι όπου οι αφίσες “καρφώνονταν” καθημερινά βροχή στις κολόνες της ΔΕΗ κυρίως και δίνονταν μάχη ανάμεσα  τα καταστήματα -κυρίως νυχτερινής διασκέδασης- ποιος θα κολλήσει τελευταίος την αφίσα του -προφανώς πάνω από κάποια άλλη- για να είναι ορατή στον κόσμο.  

Όπως σημειώνει ο κ. Μαυρογιάννης, ήδη έχουν πέσει τα πρώτα πρόστιμα σε όσους δεν συμμορφώθηκαν με τις προειδοποιήσεις της Δημοτικής Κοινότητας, ενώ σύντομα ο δήμος σε συνεργασία με τη δημοτική κοινότητα θα τοποθετήσει ειδικούς ξύλινους πίνακες ανακοινώσεων σε πολλά σημεία της πόλης όπου θα μπορεί ο καθένας να χρησιμοποιεί προκειμένου να βάλει την αφίσα ή τη διαφήμιση του καταστήματος του, αφιλοκερδώς. 

 

(Visited 32 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*