Νάξος: Συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την Παρασκευή

Newsroom
26/10/2020 21:39
 
 
 

 

Με 13 θέματα στην ημερήσια διάταξη θα συνεδριάσει το δημοτικό συμβούλιο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων την Παρασκευή, με τηλεδιάσκεψη.

Στη συνεδρίαση μεταξύ άλλων θα εγκριθεί το «Σχέδιο Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας του ΧΥΤΑ» ο οποίος σύμφωνα με πρόσφατη δήλωση του υπουργού Κωστή Χατζηδάκη θα μετατραπεί σε ΧΥΤΥ , ενώ στη Νάξο μέχρι τέλος του χρόνου θα δημοπρατηθεί ΜΕΑ (Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων), θέμα που έχει προκαλέσει αρκετά ερωτηματικά ως προς τη λειτουργία του αλλά και στα απορρίμματα που θα δέχεται αν είναι μόνο από τη Νάξο και τις Μικρές Κυκλάδες ή και από άλλα νησιά.

Επίσης στην ίδια συνεδρίαση θα διοριστούν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νάξου, θέμα που είχε αναβληθεί στην προηγούμενη συνεδρίαση αφού απαιτούνταν απόφαση της δημοτικής κοινότητας Νάξου για το μέλος που θα την εκπροσωπήσει στο Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου, κάτι που δεν είχε αποφασιστεί λόγω μη απαρτίας.
Αυτή τη φορά η συνεδρίαση της δημοτικής Κοινότητας πραγματοποιήθηκε και αποφασίστηκε μέλος στο Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου να είναι η κοινοτική σύμβουλος της μειοψηφίας Γεωργία Περάκη.

Να σημειωθεί ότι η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις 7:00 το βράδυ της Παρασκευής 30 Οκτωβρίου.

Η ημερήσια διάταξη:

1. Έγκριση Σχεδίου Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας ΧΥΤΑ Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων (υπ’ αρ. 12/2020 απόφαση Ε.Π.Ζ.).

2. Λήψη απόφασης για μίσθωση ακινήτου και υπαίθριου προαυλίου χώρου για αποθήκες και στέγαση εξωτερικών συνεργείων υπηρεσιών του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.

3. Διορισμός μελών και συγκρότηση διοικητικού συμβουλίου Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νάξου

4. Τροποποίηση τεχνικού προγράμματος έτους 2020

5. Αναμορφώσεις δημοτικού προϋπολογισμού οικ. έτους 2020

6. Ορισμός εκπροσώπων Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων στη Γενική Συνέλευση του ΕΟΕΣ «Εύξεινη Πόλη»

7. Ορισμός υπεύθυνου λογαριασμού του έργου CONSUME-LES του διακρατικού προγράμματος MED για τις πληρωμές τoυ ενταγμένου έργου: «Βρεφονηπιακός σταθμός Φιλωτίου Νάξου» στο Ε.Π. «Νότιο Αιγαίο 2014-2020»

8. Ορισμός εκπροσώπου Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων για τη συγκρότηση Γνωμοδοτικής Επιτροπής περί χαρακτηρισμό παράλιων χώρων ως πολυσύχναστων ή μη για το έτος 2021

9. Λήψη απόφασης περί αιτήσεως Νινιού Γεωργίου για παράταση μίσθωσης δημοτικού ακινήτου στη θέση «Πορί» Κοινότητας Κουφονησίου και αιτήματος τροποποίησης της σύμβασης μίσθωσης για καταβολή του μισθώματος από ετήσια σε μηνιαία βάση”

10. Ψήφιση Κανονισμού Προσωπικού της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων (υπ’ αρ. 45/2020 απόφασης Δ.Κ.Ε.- Ορθή Επανάληψη)

11. Έγκριση παροχής «παράλληλης στήριξης» σε νήπιο με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες που φιλοξενείται στον 1ο Παιδικό Σταθμό του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων»

12. Έγκριση ή μη αιτήματος παραχώρησης του κλειστού γυμναστηρίου «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΚΗΣ» για την διεξαγωγή αγώνων την αθλητική περίοδο 2020-2021

13. Έγκριση ή μη αιτήματος παραχώρησης Δ.Α.Κ. Νάξου στον Αθλητικό Σύλλογο Σαντορίνης 2020.

(Visited 347 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*