Μήνυμα υπευθυνότητας από τον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Νάξου: Μοίρασε μάσκες στα μέλη του

Newsroom
29/10/2020 16:14
 
 
 

 

Με τη Νάξο να βρίσκεται σε πορτοκαλί συναγερμό, ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος του νησιού προχώρησε σήμερα σε μια πρωτότυπη, όσο και συμβολική κίνηση, θέλοντας να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα για την προστασία των μελών του έναντι στον Covid-19.

Έτσι, μαζί με την ενημέρωση για το χειμερινό και εορταστικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων, ο Σύλλογος μοίρασε σήμερα επαναχρησιμοποιούμενες μάσκες υψηλής ποιότητας με το λογότυπο του, ώστε να γίνει σε όλους και όλες συνείδηση η υπευθυνότητα και η ατομική προστασία.

Η δράση, η οποία θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες, έρχεται να συνδράμει στην προστασία τόσο των επαγγελματιών, όσο και των καταναλωτών από τον κορωνοϊό, μετά κι από την δημοσίευση των αποτελεσμάτων από τους πρόσφατους δειγματοληπτικούς ελέγχους του ΕΟΔΥ.

“Συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στον covid-19. Συνεχίζουμε τον αγώνα για βιώσιμη επιχειρηματικότητα. Κρατάμε αποστάσεις, χρησιμοποιούμε μάσκες, πλένουμε καλά τα χέρια μας” αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου.

Το χειμερινό ωράριο των καταστημάτων στη Νάξο

Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων στη Νάξο

(Visited 537 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*