Σε ΕΡΤ και Ραδιοτηλεόραση συνταγές της Νάξου

 
 
 

Ένα από τα ατού της Νάξου είναι τα τοπικά προϊόντα της αλλά και η γαστρονομία της, που …είναι γνωστή παγκοσμίως!

Το μόνο σίγουρο είναι, ότι όποιος δοκιμάσει μια φορά Ναξιώτικες συνταγές, θα ενθουσιαστεί και σίγουρα θα το ξανακάνει, αφού το νησί φημίζεται για την κουζίνα του. Ρόστο, μπάτουδο, κατσικομακαροναδα, σεφουκλωτή, συνταγές με γραβιέρα και πατάτες Νάξου και τόσα άλλα φαγητά αλλά και γλυκά, συγκαταλέγονται στη λίστα με τις Ναξιώτικες συνταγές, που αποτελούν πραγματικό πειρασμό, για τους καλοφαγάδες!

Ένας από τους “πρεσβευτές” της Ναξιώτικης κουζίνας είναι ο chef της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κυκλάδων-Δωδεκανήσου Στέλιος Κορρές, ο οποίος με κάθε ευκαιρία διαφημίζει τη Ναξιώτικη κουζίνα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Τελευταία, η κουζίνα της Νάξου αποτελεί “θέμα” στο ert.gr και στη “Ραδιοτηλεόραση”, που ζήτησαν από το Στέλιο Κορρέ να δώσει μερικές από τις μαγικές συνταγές του για να τις απολαμβάνουν οι αναγνώστες τους και …εκτός Νάξου.

Η τελευταία συνταγή που δημοσιεύτηκε την Τρίτη, είναι το Ναξιώτικο ρόστο…
Δείτε τη συνταγή: ΕΔΩ

(Visited 109 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*