“Ευχαριστώ” του Σωματείου Μαζικής Εστίασης Νάξου στη Blue Star Ferries

admin
26/03/2016 22:54
 
 
 

Τις ευχαριστίες του στην Blue Star Ferries εκφράζει με ανακοίνωση του το Σωματείο Μαζικής εστίασης Νάξου και Μικρών Κυκλάδων “Φιλοξενία”.

Το Σωματείο ευχαριστεί την ακτοπλοϊκή εταιρία, για τις εκπτώσεις και προσφορές που έκανε στα εισιτήρια κατά τα εορταστικά τριήμερα της Απόκριας και της 25ης Μαρτίου, που αποτέλεσαν κίνητρα επίσκεψης στα νησιά.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση αναφέρει: Το Σωματείο Μαζικής Εστίασης Νάξου & Μικρών Κυκλάδων «Φιλοξενία» αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει και να επαινέσει δημόσια την ακτοπλοϊκή εταιρεία Blue Star Ferries . Η πρόθεσή της εταιρείας να προσφέρει γενναίες εκπτώσεις στα εισιτήρια κατά την διάρκεια εορταστικών τριημέρων ή εορτών τονώνει ουσιαστικά την αγοραστική κίνηση δίνοντας αφορμές και κίνητρα επίσκεψης στα νησιά μας. Επίσης η ανταπόκριση σε πλήθος αιτημάτων αποδεικνύει το ανθρώπινο πρόσωπο της εταιρείας. Η περιβόητη «νησιωτικότητα» που διατυμπανίζουν διάφοροι φορείς και «επίσημοι», περιφρουρείται και ενισχύεται με συγκεκριμένες δράσεις και ενέργειες από εξαιρετικά ελάχιστους όπως εσείς.

Σας ευχαριστούμε που είσαστε συνοδοιπόροι και αρωγοί στο ταξίδι μας. Σίγουρα, το Αιγαίο απεικονίζεται σε αναρίθμητες εικόνες με το μπλε της θάλασσας , τον λαμπερό ήλιο, και το κάτασπρο των σπιτιών. Την ωμή πραγματικότητα όμως την βιώνουμε μαζί στην πράξη. Σας ευχόμαστε να συνεχίσετε να αντιπροσωπεύετε στο διηνεκές φωτεινό παράδειγμα της Ναυτιλίας μας.

(Visited 24 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*