VIDEO: Δείτε το τρέιλερ της εκπομπής του Bourdain που είναι αφιερωμένη στη Νάξο

admin
04/05/2016 00:19
 
 
 


Η σειρά του Anthony Bourdain Parts Unknown, επέστρεψε τον Απρίλιο στο CNN για οκτώ νέα επεισόδια…

Προορισμός του Bourdain είναι τα ελληνικά νησιά, και το επεισόδιο – το οποίο θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε την Κυριακή 8 Μαΐου – θα εμπνεύσει άφθονες φαντασιώσεις για διακοπές σε κάποια παραλία, όπως σημειώνει στην ιστοσελίδα του το eater.com…
Σύμφωνα με τη δημοσίευση, σε αυτό το επεισόδιο ο Bourdain πηγαίνει στο νησί της Νάξου, όπου τρώει φρέσκα ψητά ψάρια και πίνει μπίρα στην αμμουδιά! 
Όπως λένε κάποιοι από την παρέα του στη Νάξο… “όταν βρίσκεσαι σε αυτό το νησί θα πρέπει να πίνεις, να τραγουδάς και να χορεύεις πολύ” (και κατά πάσα πιθανότητα όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά…).

Δείτε το trailer του επεισοδίου: ΕΔΩ

Να σημειωθεί ότι ο διάσημος σεφ Anthony Bourdain, βρέθηκε στη Νάξο αρχές του Οκτώβρη 2015 για να παρουσιάσει την κουζίνα του νησιού και να δοκιμάσει τα τοπικά εδέσματα. 

Στον ιστότοπο του CNN για το επεισόδιο που έχει γυριστεί στη Νάξο αναφέρεται:

«Η ζωή στα ελληνικά νησιά, ενός έντονα ανεξάρτητου και υπερήφανου πληθυσμού, είναι σχετικά απομονωμένη, αφιερωμένη στην παράδοση και περιστρέφεται γύρω από τοπικό φαγητό, το κρασί, τους στενούς φίλους και την οικογένεια. Στο νησί της Νάξου, ο Bourdain θα βουτήξει σε ένα βυθισμένο ναυάγιο πλοίου, θα πιει τσίπουρο με τους ντόπιους και θα δοκιμάσει την τοπική κουζίνα με φρέσκα εδέσματα κατευθείαν από το αλιευτικό σκάφος όπως σαλάτα με χταπόδι και Ροφό με ελαιόλαδο και λεμόνι. Ενώ κατά την εξερεύνηση του νησιού, ταξιδεύει προς το ορεινό χωριό της Απειράνθου, όπου παίρνει μέρος σε παραδοσιακή γιορτή στην πλατεία της πόλης».


Ειδήσεις: Νάξος

 

(Visited 22 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*