Τήνος: Άγρια συμπλοκή και συλλήψεις στο πλοίο της γραμμής Μύκονος – Ραφήνα με 717 επιβάτες

Newsroom.
13/08/2024 22:58
 
 
 

Αναφορές ότι βγήκε και όπλο – Ο καπετάνιος γύρισε το πλοίο στο λιμάνι της Τήνου

Άγρια συμπλοκή μεταξύ επιβατών σημειώθηκε το απόγευμα στο πλοίο Super Express που εκτελούσε το δρομολόγιο Μύκονος – Τήνος – Ραφήνα με τις Αρχές να προχωρούν σε συνολικά 14 συλλήψεις.

Το επεισόδιο που σημειώθηκε ήταν ιδιαίτερα σοβαρό με επιβάτες να αναφέρουν ότι είδαν ένα άτομο που συμμετείχε στη συμπλοκή να βγάζει όπλο.

Ενημερώθηκε ο καπετάνιος

Όταν ενημερώθηκε ο καπετάνιος για την ένταση που επικρατεί γύρισε το πλοίο στο λιμάνι της Τήνου από όπου είχε αποπλεύσει λίγο νωρίτερα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά όλα ξεκίνησαν όταν ένας επιβάτης έκανε παρατήρηση σε μια παρέα εννέα Ρομά να μην κάνουν φασαρία.

Ο αρχικός λεκτικός διαξιφισμός εξελίχθηκε σε άγρια συμπλοκή με γροθιές και χτυπήματα ενώ επιβάτες καταγγέλλουν ότι είδαν ένα άτομο να κρατά όπλο.

Συλλήψεις

Μέλη του πληρώματος επενέβησαν για να ηρεμήσουν την κατάσταση ενώ ενημερώθηκε και ο καπετάνιος που επέστρεψε στο λιμάνι της Τήνου.

Το πλοίο με 717 επιβάτες έμεινε για αρκετές ώρες στο λιμάνι και έσπευσε η Αστυνομία που προχώρησε σε 6 συλλήψεις.

Τελικά το πλοίο συνέχισε το δρομολόγιο για Ραφήνα με δύο στελέχη του Λιμενικού και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού συνελήφθησαν άλλα 8 άτομα.

Σχετικά με τις καταγγελίες για όπλο πληροφορίες αναφέρουν ότι από τις έρευνες των Αρχών εντοπίστηκε ένα όπλο ρέπλικα (ψεύτικο) ωστόσο οι έρευνες είναι σε εξέλιξη.

Πηγή: in.gr

(Φώτο αρχείου)

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 104 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*