Τη μη συνέχιση της απεργίας αποφάσισε η ΠΝΟ – Σηκώνουν άγκυρες από τα μεσάνυχτα τα πλοία

blue star patmos 3
admin
19/05/2017 10:00
 
 
 

Τη μη συνέχιση της απεργιακής της κινητοποίησης, η οποία και λήγει απόψε τα μεσάνυχτα, αποφάσισε η διοίκηση της ΠΝΟ σε σημερινή της συνεδρίαση.

Όπως αναφέρουν οι ναυτεργάτες, στη σημερινή συνεδρίαση εξετάστηκε και εκτιμήθηκε η όλη κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί από την 4ήμερη μέχρι σήμερα απεργιακή της κινητοποίηση και αποφάσισε τη μη συνέχιση της απεργίας. 
Η ΠΝΟ ευχαριστεί τα πληρώματα των πλοίων και τους ναυτεργάτες για τη συμμετοχή τους στην απεργία αλλά και το επιβατικό κοινό για την “πλήρη κατανόηση του, στο δίκαιο αγώνα” τους.

Εφιστά την προσοχή στην Κυβέρνηση και ιδιαιτέρα στους αρμόδιους Υπουργούς να λάβουν σοβαρά υπόψη τους το κυρίαρχο μήνυμα της απεργίας και να προβούν στην άμεση αντιμετώπιση των αιτημάτων τους.

“Και ναι μεν οι διαβεβαιώσεις, του Υπουργού Ναυτιλίας και του Υφυπουργού Εργασίας, λειτούργησαν προς το παρόν ως κατ’ αρχή πυροσβεστικό μέσο, πλην όμως σαφέστατα και αναμφισβήτητα δεν αποτελούν και ικανοποίηση των αιτημάτων μας” σημειώνει η διοίκηση της ΠΝΟ που αναμένει τις γραπτές απαντήσεις και διευκρινήσεις που υποσχέθηκε η κυβέρνηση.

“Ας μην επαναπαύονται λοιπόν οι καθ’ ύλην αρμόδιοι ότι ο αγώνας μας τελείωσε. Αντίθετα η 4ήμερη απεργία μας αποτελεί απαρχή νέων αγώνων. Τα προβλήματα είναι πολλά, είναι καυτά και ζητούν άμεσες και ουσιαστικές λύσεις. Με την πεποίθηση ότι οι αρμόδιοι έλαβαν τα μηνύματα της απεργίας μας και με την κατανόηση των εγγενών προβλημάτων των νησιωτών μας, παραμένουμε σε επιφυλακή περιμένοντας χειροπιαστές αποδείξεις από τους κυβερνώντες για την επίλυση των προβλημάτων μας, σύμφωνα με τις διατυπωθείσες δηλώσεις τους”.

Τέλος η ΠΝΟ προειδοποιεί ότι αν σύντομα δεν υπάρξουν ουσιαστικές λύσεις στα αιτήματα του κλάδου, θα υπάρξει περαιτέρω κλιμάκωση του αγώνα.

(Visited 26 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*