Μηχανική βλάβη του “ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Π.” στην Άνδρο

 
 
 

Μηχανική βλάβη παρουσίασε σήμερα το πρωί το “ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Π.” ενώ πραγματοποιούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Ραφήνα για Άνδρο – Τήνο – Μύκονο.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά την αναχώρηση του από τη Ραφήνα για Άνδρο και ενώ έπλεε στη θαλάσσια περιοχή νότια της Καρύστου Εύβοιας, το πλοίο παρουσίασε μηχανική βλάβη στη δεξιά κύρια μηχανή του, που αποκατέστησε με ίδια μέσα και συνέχισε την πορεία του για το λιμάνι του Γαυρίου Άνδρου.

Στο “ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Π.” επέβαιναν 304 επιβάτες, 72 ΙΧ, 26 Φ/Γ, 7 δίκυκλα, ένα λεωφορείο και 50 άτομα πλήρωμα. Από το πλοίο αποβιβάστηκαν με ασφάλεια στην Άνδρο επιβάτες και οχήματα, ενώ οι έχοντες προορισμό την Τήνο και τη Μύκονο προωθήθηκαν στον προορισμό τους με το “ΣΟΥΠΕΡΦΕΡΡΥ”, πλην έντεκα φορτηγών, τα οποία θα προωθηθούν με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας σε επόμενα δρομολόγια.

Από τη Λιμενική Αρχή Άνδρου απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου μέχρι την αποκατάσταση της ζημιάς και την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ενώ του επετράπη η εκτέλεση μεμονωμένου πλου, κενού επιβατών, προς λιμένα Ραφήνας.

 

(Visited 33 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*