Ξεκινούν την Παρασκευή τα δρομολόγια του «Aqua Blue» από Θεσσαλονίκη για Σποράδες-Κυκλάδες-Κρήτη

 
 
 

aqua blue

Με δύο νέα δρομολόγια συνδέει από τις 29 Ιουνίου τη Θεσσαλονίκη, τις Σποράδες, τις Κυκλάδες και την Κρήτη η ακτοπλοϊκή εταιρεία «Seajets».

Συγκεκριμένα, κάθε Τρίτη και Παρασκευή, στις 17:00, το πλήρως ανανεωμένο επιβατηγό οχηματαγωγό «Aqua Blue», χωρητικότητας 1.000 ατόμων και 300 οχημάτων, βάζει πλώρη από Θεσσαλονίκη προς Σκιάθο και Άνδρο-Σύρο-Τήνο-Μύκονο-Πάρο-Νάξο-Σαντορίνη, με τελικό προορισμό το Ηράκλειο Κρήτης.

Κάθε Τετάρτη και Σάββατο, το ίδιο πλοίο θα αναχωρεί στις 21:30 από το Ηράκλειο για Κυκλάδες και Σκιάθο, με τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Στις κρατήσεις εισιτήριων από όλα τα λιμάνια αναχώρησης προς όλους τους προορισμούς, η εταιρεία προσφέρει και έκπτωση 30%, όταν το εισιτήριο εκδίδεται μετ’ επιστροφής (round trip).

Από τις 9 Ιουλίου η «Seajets», επίσης με το «Aqua Blue», θα εκτελεί δρομολόγιο από Θεσσαλονίκη για Σποράδες, και συγκεκριμένα για Σκιάθο, Σκόπελο και Αλόννησο, κάθε Δευτέρα στις 08:00, με επιστροφή από Αλόννησο στις 15:45, από Σκόπελο στις 16:45 κι από Σκιάθο στις 17:30.

 

(Visited 23 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*